Foto: Fero Mo Duo

Austroflamm Mo Duo

Hybridekachel op hout én pellets!

Het Oostenrijkse Austroflamm is reeds vele jaren gerenommeerd voor zijn kwalitatieve hout- en pelletkachels.
Het is dan ook fantastisch nieuws dat zij zich nu lanceren op de hybride markt: met de Mo Duo is de eerste pellet- én houtkachel van Austroflamm een feit! Wat ons betreft is deze meteen een schot in de roos, we sommen graag even op waarom ook u voor de Mo Duo zou kiezen.

 1.  Dit gebruiksvriendelijke toestel kan via de intuïtieve draaiknop of via de XL-display op het toestel zelf bediend én geprogrammeerd worden. Bedient u de Mo Duo liever vanop afstand? Dat kan ook, met de optionele afstandsbediening of App voor uw smartphone/tablet.
 2. U kiest zelf op welke brandstof u stookt: heeft u zin in een gezellig avond bij het houtvuur? Leg er een houtblok in! Komt u graag toe in een warme woning na een harde dag werken? Programmeer het toestel a.d.h.v. uw smartphone (optioneel) op pellets!
 3. Deze hybride heeft een uitzonderlijk groot reservoir: met een tank van maar liefst 34 kg krijgt u er meer dan 2 volledige zakken pellets in. Da’s max. 4 dagen stookplezier zonder bijvullen!
 4. Ondanks het grote reservoir hoeft u niet in te boeten op gezelligheid: in de ruime branderkamer kan u houtblokken van 35 cm leggen of grotere houtblokken diagonaal plaatsen.
 5. Dit slimme toestel regelt zijn beluchting op hout zelf waardoor een optimale beluchting verzekerdis!
 6. Dankzij de volledig zelfreinigende branderpot hoeft u slechts nog de aslade periodiek te legen – puur gebruiksgemak.
 7. Deze kachel kan zijn lucht van buitenaf nemen: de zuurstof in uw woonruimte blijft enkel en alleen voor de bewoners, geen kans op hoofdpijn wegens zuurstofgebrek – wat in nieuwe (en dus goed
  geïsoleerde) woningen mogelijk is.
 8. De Mo Duo is ook in staat om een andere ruimte te verwarmen dankzij een geïntegreerde ventilator.
 9. Het rookkanaal van dit toestel (Ø 130 mm) kan zowel boven- als achteraan aangesloten worden.

 

os van deze voordelen is de Mo Duo een opmerkelijk meubelstuk in uw woning met zijn opvallende design en verfijnde afwerking.
De Mo Duo is verkrijgbaar vanaf 6.190 € ex. BTW. Voor een dealer bij u in de buurt, klik hier.

 

 

Reacties