Foto: helex-woody-loft-pelletkachel

Helex Woody Loft pelletkachel

Het sierlijke ontwerp van de Woody Loft heeft zijn eer behaald als houtkachel-uitvoering.

Deze houtkachel ontvangt vele positieve reacties en is een goed verkocht, populair model. Daarom hebben ze bij Helex besloten de Loft ook als pellet-uitvoering te brengen.

Hij onderscheidt zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooi visueel contrast zorgt. In tegenstelling tot vele "lompe" kachels op de markt is de maatvoering van de Woody Loft zo goed als gelijk aan de houtversie, ondanks het pellet reservoir achterin. En dat maakt zijn uitstraling zeer uniek.

De Loft bevat de meest recente pellet verbrandingstechniek en levert een vermogen van 6kW. Hij is uitgevoerd met een vol automatische, uiteraard Nederlandstalige, digitale regeling met thermostaat en timer-functie.

De kachel wordt gevoed via een continue aanvoer van pellets waarbij een zeer effectieve, natuurlijke convectie luchtstroom stil zijn werk doet. De buitenlucht aansluiting biedt de mogelijkheid om de kachel onafhankelijk van uw luchthuishouding in de woning te kunnen installeren.

De haard is een 100% Nederlands geproduceerd product en is ontwikkeld in samenwerking met Duroflame. Een productiebedrijf van pelletkachels met eerlijke kwaliteit en passie voor duurzaamheid. Wat ons betreft een prima partner waar wij trots op zijn.

De Woody Loft pelletkachel is direct leverbaar en heeft een adviesprijs van € 2975,- inclusief BTW.

Meer informatie: www.helex.nl

Meer van Trimline Fires
Reacties