array(1) { ["path"]=> string(20) "www.oljahoutbouw.nl " }
Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Greenmaxx houtpellets

Voor een optimaal gebruik, levensduur en hoogst haalbare rendement adviseren wij om te stoken met de Greenmaxx houtpellets, ook wel houtbrox en houtchips of snippers genoemd, welke wij leveren. Dit zijn korrels van fijngeperst zaagsel van de hoogste kwaliteit. Geen rompslomp meer van houtkap en houtopslag. Voor de bedrijven word dit in bulk geleverd en voor de particulier in zakjes van 10 kg.

 

www.hotcare.nl

 

Aanvoer houtpellets per schip

Video houtpellets aanvoer

Meer lezen over
'Greenmaxx houtpellets'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.