't Duveltje: een houtkachel in miniformaat

't kleine zusje van de Veldheer. Geschikt voor Tiny Houses, yurts, boten en op de camping.

Handmade in Hummelo

Naast onze Veldheer maken we ook 't Duveltje, een kachel in miniformaat. Klein maar fijn en zeer gechikt voor bv in een Tiny House, yurt, op een boot of op de camping.

 

In onze ambachtelijke smederij in Hummelo in de Achterhoek hebben we een stoere en robuuste kachel ontworpen: de VELDHEER.

Een kachel is vaak het middelpunt van veel mooie momenten thuis. De Veldheer is dan ook een blikvanger in uw interieur. Niet door toeters en bellen, maar door een strakke afwerking en een hoogwaardige uitstraling.

De Veldheer laat zich het best omschrijven als een degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Alle lasnaden zijn vlak of onder een radius geslepen waardoor een strakke afwerking ontstaat. Wij produceren 5 modellen die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden. Daarnaast is het mogelijk om io diverse specials te maken. Zoals bijvoorbeeld een doorkijk kachel of een hanghaard.

Naast het bijzondere en tijdloze design behoort de Veldheer tot de milieuvriendelijkste op de markt. En daar zijn wij tots op!

Kortom, ga de Veldheer bekijken en beleef dit stuk vakwerk.


Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.veldheerhaarden.nl