Profielfoto van Nordpeis
Nordpeis
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:30
zondag
Gesloten

Onze kachels;

Gezelligheid, genieten en nostalgie..

Kachels

Onze kachels hebben tradities verpakt in een modern, solide ontwerp. Voor velen wordt de houtkachel geassocieerd met gezelligheid, genieten en nostalgie.

Krachtige verwarming, schone verbranding

De kachels geven sterke warmte af en voldoen aan de strengste eisen voor schone verbranding. Onze stalen kachels hebben ook convectietechniek waarbij de dubbele wanden de lucht circuleren en deze door de kamer verspreiden. Kachels die convectie en stralingswarmte combineren, zorgen voor een comfortabelere en meer efficiente verwarming dan traditionele gietijzeren haarden.

Ook hebben we in onze kachels isolatieplaten in lichtte Thermotte die een extra mooi vlambeeld geven. De isolatiepanelen zijn zeer duurzaam en zijn ontworpen om schokken en hoge temperaturen te weerstaan. Isolatieplaten moeten echter met zorg worden behandeld en naar verwachting zullen ze na verloop van tijd verslijten.

Ruimtevriendelijk en flexibel

Een houtkachel neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk in huis te plaatsen. Een kachel kan vaak veelzijdig worden geplaatst, in de hoek, langs de muur of in het midden van de kamer.