Foto: press_2013//bullerjan-kachel.jpg

Verkrijgbaar bij Degin: Bullerjan warme lucht kachels

De meest eenvoudige oplossingen zijn vaak de besten. De Bullerjan? warme lucht kachel is zo?n oplossing.

De meest eenvoudige oplossingen zijn vaak de besten. De Bullerjan? warme lucht kachel is zo?n oplossing. www.homedoo.com

Hij bestaat uit gebogen, stalen buizen, die een cilindrische branderkamer vormen. Het grootste deel van de buisoppervlakte ligt in de branderkamer. Hierdoor is een maximale warmteoverdracht gewaarborgd. Tijdens bedrijf verhit de lucht in de buizen zeer snel. Het eenvoudige fysieke convector -principe volgend, stijgt warme lucht de buizen uit. Koude lucht stroomt van onder, wordt mede verwarmd en volgt deze permanente cyclus. Door de continue omloop verspreidt de lucht zich snel en gelijkmatig door het vertrek. Bullerjan® ? geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal..

DESIGN Eenvoudig mooi

Bullerjan® staat al vele jaren voor een onmiskenbare vormgeving. Al vroeg hebben wij ons onderscheiden met de Canadese warme luchtkachel. Zowel in haar functionaliteit, als ook in esthetische zin het streven een uitstekend product te maken. Het nieuwste bewijs: Bullerjan® DESIGN. De RVS-look van deze lijn creëert een bijzondere sfeer in uw woonruimtes. Geniet van uw aangename warmte en moderne blikvanger.

CLASSIC Tijdloos goed

Het oer-vuur omsloten in zeer degelijk staal, dat is de Bullerjan®. Een door Canadese houthakkers ontwikkelde convectie kachel, die naast hoge warmtevermogens, goede warmteverdeling, gelijkmatige verbranding, een langdurig gloedbed garandeert.
De solide en robuuste bouwwijze, de enorme warmtevermogen en de karakteristieke vorm heeft van de Bullerjan® CLASSIC een bestseller gemaakt. Er zijn talloze argumentenvoor de Canadese oventechniek à la Bullerjan® ? hier de belangrijkste:
? enorme capaciteit en snelle warmteverdeling
? gelijkmatige afbrand en lange gloedtijd
? grote branderkamer
? nagenoeg volledige verbranding, met weinig rest as.
? leverbaar in 6 vermogens
(6-45 kW) en in de uitvoeringen INDUSTRY, CLASSIC en DESIGN

INDUSTRY Veelzijdig inzetbaar

De Bullerjan®-warmtetechnologie blinkt uit door haar functionaliteit: Het is geen toeval, dat juist nijverheids- en handwerkbedrijven op deze ongecompliceerde oplossing teruggrijpen: de Bullerjan® INDUSTRY zorgt snel voor aangename en effectieve warmte ? en dat in ruimtes zo groot als 1300 m³. Met de Bullerjan® kunt u afvalhout in waardevolle thermische energie omzetten. De Bullerjan® helpt afval te vermijden en draagt daarmee bij tot een ecologisch zinvolle afvalverwerking. De hoge efficiëntie en de zo goed als volledige verbranding zijn bijkomende economische argumenten.

Meer informatie: www.degin.nl

Bullerjan® is een geregistreerd merk.

Publicatiedatum: 21 juli 2009

Reacties