Ekko U

Geoptimaliseerde technologie voor een mooier vlammenspel met de Schmid Ekko

Merk Schmid model Ekko 

Een zuivere en milieuvriendelijke verbranding wordt vandaag steeds belangrijker. Daarom heeft het merk Schmid de luchttoevoer van zijn bekende Ekko-modellen nog verbeterd.

De modellen kenmerken zich o.a. door meerdere synchroon werkende luchtinlaten, die zorgen voor een uniforme luchtverdeling in de verbrandingskamer. De bediening gebeurt zoals gewoonlijk via een regelelement.

Ook de design is niet verwaarloosd. De grote voorverwarmings- en stabiliseringszone voor de secundaire lucht zorgt voor een rustiger en aangenamer vlammenspel. De geoptimaliseerde luchtstroom wordt aangevuld met een vlamkeerplaat uit vermiculiet, die voor een langere levensduur in een massief stalen kader ligt.

Dit alles zorgt voor een stabiele verbranding en een zuivere ruit, zelfs bij een onstabiele schoorsteentrek. Voor nog meer comfort en een nog groter rendement van de verbranding, kunnen de Ekko U-modellen met de SMR Schmid Multi-elec- tronische regeling uitgerust worden. Voor een harmonische aansluiting van de verbrandingstechnologie op de be- kleding, kunnen de modellen optioneel met een afwerkingskader afgewerkt worden. Als optie bieden wij eveneens een thermisch ontkoppeld draagsys- teem aan voor een eenvoudige installatie en meer stabiliteit.

De verkrijgbare modellenMeer informatie: haardenimport.nl