array(1) { ["path"]=> string(20) "www.oljahoutbouw.nl " }
Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Design houtkachels

Met een fraaie design houtkachel van heatdesign.nl bent u verzekerd van een kwaliteit kachel. Naast het mooie effect in de daarvoor bestemde ruimte, kunnen de houthaarden ook worden aangesloten op het centrale verwarmings systeem waarmee vaak fors bespaard kan worden op de verwarmings kosten.

De sfeer en de fijne warmte wat zo'n sfeerhaard met zich meebrengt is ongekend!

Kom naar de showroom en bekijk het brede assortiment van dichtbij. U kunt bij ons rekenen op goede adviezen.

www.heatdesign.nl

 

Meer lezen over
'Design houtkachels'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.