string(1) "p"

De Stûv 30-H accumulerende houtkachel

Geniet van de warmteaccumulatie met de Stûv 30-H accumulerende houtkachel.

De Stûv 30-H kan worden uitgerust met een accumulatorkern. Deze slaat een deel van de warmte op. De opgehoopte energie zal zich tot 15 uur na het uitdoven van de haard nog steeds verspreiden. En u geniet langer van een weldadige warmte.

De Stûv 30-H heeft drie gebruiksfuncties: de trommel kan zo worden gedraaid, dat de gewenste deur voor de haardopening komt te zitten en je zo de kachel kan aanpassen aan jouw wensen. Met de glazen deur geniet je van een mooi zicht op de vlammen van het houtvuur. Veilig en met een uitstekend rendement, zuinig en milieuvriendelijk. Met de volle deur komt er een vertragende houtverbranding met optimaal rendement, zonder dat het glas vuil wordt. En als open haard geniet je van een knetterend vuur, een heerlijke houtgeur en kan je zelfs barbecuen!

De hoge houtkachel heeft een rechtstreekse inlaat voor buitenlucht en een optioneel accumulatie systeem. De accumulatiekern slaat een deel van de warmte op. De opgehoopte energie zal zich tot 15 uur na het uitdoven van de haard nog steeds verspreiden en laat je lang genieten van een heerlijke stralingswarmte.

Draaiplateau en vloerplaat zijn als optie leverbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website