De Stûv 30 houtkachel

De Stûv 30 houtkachel. Revolutionaire functies, tijdloos design.

De Stûv 30 is de eerstontworpen houtkachel die drie gebruikswijzen aanbiedt. Vandaag in zijn derde generatie, hij blijft baanbrekend met zijn 3-in-1 systeem. Openhaard, glazen deur of volle deur: om van begruikswijze te varanderen hoeft u alléén de trommel van de haard in de gekozen postie te plaatsen.

En dan volop genieten!


Drie Deuren: Drie Gebruikswijzen

Het veranderen van modus duurt slechts enkele seconden: u hoeft gewoon de cylinder van uw Stûv 30 te draaien totdat de gewenste deur zich voor de opening van de kachel bevindt.

De glazen deur biedt een prachtig zicht op de vlammen en garandeert een uitstekend rendement. De stalen deur verminderdt de starlingswarmte en verhindert dat het glas vuil words, zelfs met vertraagd vuur. Met de openhaardmodus kunt u volop genieten van de starlingswarmte, het geknetter van de vlammen, de houtgeur... en zelfs een barbecue!

Krachtig en zuinig
De derde generatie van de Stûv 30 biedt een optimale verbranding en een groot vermogensbereik (van 6 tot 12kW). Het glas blijft langer zuinig en het benut kan éénvoudig ingesteld worden tussen 6 en 12 kW.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook

Profielfoto van Stûv
Stûv
Rue Jules Borbouse 4, 5170 Profondeville