Stoveplanet

Stoveplanet maakt deel uit van Fero, de belangrijkste importeur voor de Benelux van kachels en haarden op hout, pellets, gas, elektriciteit en bio-ethanol.

Online kachelwinkel Stoveplanet

De expertise en jarenlange ervaring van Fero maakt van Stoveplanet dé referentie onder de online kachelwinkels. Het Stoveplanet-team garandeert een hoge kwaliteit en een uitstekende service tegen een scherpe prijs. 

Het Stoveplanet assortiment

Aduro

Aduro staat voor moderne en milieuvriendelijke houtkachels met een Scandinavische uitstraling. Echte Deense schoonheden! Eenvoudige, strakke lijnen met verborgen scharnieren en onzichtbare lasnaden. Ook binnenin zijn ze de moeite waard. Deze kachels streven zelfs de strengste milieunormen ter wereld voorbij, waaronder het Nordic Swan keurmerk. Met dit keurmerk ben je zeker van uitstekende stook-, emissie- en rendementscijfers. Dankzij het Aduro-tronic systeem, een gepatenteerde technologie waarbij de kachel bepaalt hoeveel en hoelang de primaire luchtinlaat openblijft, brandt uw Aduro altijd in optimale omstandigheden. Meer comfort, minder werk en tot 40% minder houtverbruik!

Cadel

Kiezen voor een Cadel is kiezen voor een groenere planeet, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit én een verlaagde factuur! Italiaanse pelletkachels met een aantrekkelijk prijskaartje.
Wie verwarmt met een CADEL pelletkachel respecteert het milieu. Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, ook aan de productie komen geen chemische behandelingen te pas. Kiezen voor een CADEL pelletkachel is kiezen voor een verlaagde luchtverontreiniging en een betere zorg voor onze leefwereld. Warmte met 1 druk op de knop, met een pelletkachel is het mogelijk! De CADEL pelletkachels zitten eenvoudig in elkaar en zijn efficiënt te bedienen. Omdat pellets een vernieuwbare vorm van energie zijn, ligt de kostprijs een stuk lager. De pellets zijn daarnaast ook makkelijk te verkrijgen in de winkel. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, gebruikt CADEL voor zijn kachels en haarden enkel hoogwaardig gietijzer en roestvrij staal. CADEL garandeert de veiligheid van zijn elektrische systeem (EC merk), het verbruik en de uitlaatstoffen. De kachels zijn conform de verscheidene, strenge Italiaanse normen.

Safretti

Safretti ontwerpt en vervaardigt duurzame design eco-haarden. Geen massaproductie, wel puur vakmanschap! De haarden van Safretti hebben een uniek design en een zeer kwalitatieve afwerking: een combinatie van exclusiviteit en de warmte van vuur. Deze afvoerloze haarden kunnen makkelijk aan de muur bevestigd worden, maar kunnen eveneens een plekje krijgen in een open ruimte.

Het 'openhaard effect' wordt gecreëerd door het gebruik van een specifieke liquide brandstof, bio-ethanol. Bio-alcohol (of bio-ethanol) is een absolute alcohol, geproduceerd van gefermenteerde suikers uit suikerriet, aardappelen, bananen, rode biet en zelfs granen (tarwe). Omdat het vervaardigd is uit biologische producten, zorgt het ook voor een neutrale ecologische balans (broeikaseffect-conform). De branderset die bij elke haard wordt meegeleverd bevat een aansteker en een trechter. Deze haarden hebben geen rookkanaal nodig. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, zijn deze haarden geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De website

Deze en vele andere producten zijn online beschikbaar op www.stoveplanet.nl. Je kunt de producten daarnaast ook offline, in een fysieke winkel, bezichtigen en aankopen! Zoek naar de dichtstbijzijnde verdeler op www.stoveplanet.nl.