Partner

Stovax Ltd.

Stovax is één van de grootste kachel en vuurhaarden fabrikanten in Groot Brittanië. Stovax biedt een ongeëvenaarde keuzen aan kwaliteits producten, zoals men mag verwachten van een marktleider. Door hoogstaande onderzoeken in ontwikkelingslaboratoria, werken de ontwerp ingenieurs van Stovax constant om innovatieve haarden en kachels te produceren. Die haarden en kachels staan zeer hoog aangeschreven in de industrie voor hun uitstekende elegantie en prestaties. Wat voor type brandstof het ook is, gas, hout of elektra, de Stovax en Gazco groep biedt een zeer brede keuze aan producten. Ook kunnen zij jou voorzien van een reeks hoge kwaliteitsaccessoires en rookkanalen, om jou ervan te verzekeren dat jij alles hebt om jouw keuze voor een haard of kachel te voltooien.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht stovax.com

Riva Studio Duplex

De Studio Duplex biedt een prachtig vuur dat in twee kamers tegelijk kan worden waargenomen, doordat deze haard dubbelzijdig is. Het is een stijlvolle en toch praktische manier om visueel twee kamers met elkaar te verbinden. Deze haard is zeer geschikt voor in een nieuwbouwwoning of renovatiewoningen. Of gewoonweg voor wie een fantastische sfeer in zijn huis wil creëren.

Dubbelzijdige haard

De Riva Studio Duplex is door zijn dubbelzijdige ontwerp een perfect voorbeeld van productontwikkeling. Beide kanten van de 'Duplex' haard kunnen individueel worden gestijld met de door de ontwerpers van Stovax ontworpen frames. Hierdoor is het mogelijk om je haard van een persoonlijke tintje te voorzien. Dit ontwerp is een aanvulling op de reeds bestaande eenzijdige Riva Studio's uit het assortiment.

Deze haard is zeer efficiënt met zijn verwarmend vermogen tot zo'n 9kw. Als optie kan worden gekozen voor een extern buitenlucht toevoer set, waardoor er nagenoeg geen zuurstof uit de kamer word onttrokken. Hierdoor is de noodzaak voor ruimteventilatie van minder belang. Dankzij een vermogen tot 9kw is er een mogelijkheid de warmte door gebruik te maken van een luchtkanaal set meerder kamers te verwarmen.

Verwarm je je woning liever met gas en spreekt bovenstaande haard je aan, dan kun je altijd nog een keuze maken uit de Riva Studio's gashaarden. Mocht je woning niet beschikken over een rookkanaal dan is er altijd nog een ruime keuze uit elektrische kachels en inbouwhaarden.

Meer lezen over
'Riva Studio Duplex'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.