Riva Studio Duplex

De Studio Duplex biedt een prachtig vuur dat in twee kamers tegelijk kan worden waargenomen, doordat deze haard dubbelzijdig is. Het is een stijlvolle en toch praktische manier om visueel twee kamers met elkaar te verbinden. Deze haard is zeer geschikt voor in een nieuwbouwwoning of renovatiewoningen. Of gewoonweg voor wie een fantastische sfeer in zijn huis wil creëren.

Dubbelzijdige haard

De Riva Studio Duplex is door zijn dubbelzijdige ontwerp een perfect voorbeeld van productontwikkeling. Beide kanten van de 'Duplex' haard kunnen individueel worden gestijld met de door de ontwerpers van Stovax ontworpen frames. Hierdoor is het mogelijk om je haard van een persoonlijke tintje te voorzien. Dit ontwerp is een aanvulling op de reeds bestaande eenzijdige Riva Studio's uit het assortiment.

Deze haard is zeer efficiënt met zijn verwarmend vermogen tot zo'n 9kw. Als optie kan worden gekozen voor een extern buitenlucht toevoer set, waardoor er nagenoeg geen zuurstof uit de kamer word onttrokken. Hierdoor is de noodzaak voor ruimteventilatie van minder belang. Dankzij een vermogen tot 9kw is er een mogelijkheid de warmte door gebruik te maken van een luchtkanaal set meerder kamers te verwarmen.

Verwarm je je woning liever met gas en spreekt bovenstaande haard je aan, dan kun je altijd nog een keuze maken uit de Riva Studio's gashaarden. Mocht je woning niet beschikken over een rookkanaal dan is er altijd nog een ruime keuze uit elektrische kachels en inbouwhaarden.