Foto: Haarden Focus White

Focus White!

Focus White! is de naam van een nieuwe reeks exclusieve, lichtgewicht designhaarden van Focus.

Ook wanneer ze niet branden, vormen deze unieke, smetteloos witte haardmodellen het stralende middelpunt van elke ruimte.

Een revolutie op haardgebied: de iconische Gyrofocus is deze herfst het eerste model dat zich voor de nieuwe reeks Focus White! in het wit hult. Ook andere klassieke modellen van het merk, zoals de Bathyscafocus, worden in deze verfrissende look uitgevoerd. Dominique Imbert legt uit hoe de witte kleur het model een volledig andere uitstraling geeft: “Het spel van licht en schaduw op het witte oppervlak geeft de metalen constructie een zekere lichtheid en verandert deze in een waar kunstwerk… Het geheel straalt onmiskenbaar een mediterrane charme uit”, voegt hij eraan toe met de knipoog van een man die zijn afkomst nooit verloochent.

Ook het contrast tussen de witte buitenzijde en de binnenzijde van de vuurhaard, die vanuit praktisch oogpunt zwart is gehouden, benadrukt op aantrekkelijk wijze het vlammenspel. Het glanzend witte oppervlak van de haard is eenvoudig te onderhouden. Voor eventuele kleine reparaties wordt een hittebestendige lakspray meegeleverd.

Reacties