Foto: Leenders-doran-draaibare-haard

Draaibare houthaard

Slanke en dynamische houthaard met een cilindrische vorm. Kenmerkend voor deze haard is het grote verticale venster dat een spectaculair zicht biedt op het hele vuur.

Slanke en dynamische houthaard met een cilindrische vorm. Kenmerkend voor deze haard is het grote verticale venster dat een spectaculair zicht biedt op het hele vuur.

Deze cilindrische haard is stoer maar tegelijk bescheiden vormgegeven. Naar keuze wordt de haard die is vervaardigd uit staal geleverd in antraciet of zwart. Omdat de haard draaibaar is, kan men zelf bepalen waar de stralingswarmte moet worden verspreid. De haard is 2 x 60° draaibaar of men kiest voor de variant die helemaal rond kan draaien. De Cylon is circa 1.30 meter groot en is zowel voor een kleinere en een wat grotere ruimte geschikt. De haard valt niet alleen op door zijn bijzondere uiterlijk. Het is vooral ook de techniek die hem bijzonder maakt. De keramische branderkamer bevat een door Leenders ontwikkelde draairing die het mogelijk maakt om de haard te laten draaien, ook als hij brandt. Verder voldoet de haard aan alle normen die gelden in de EU en met een rendement van 80% mag hij best zuinig worden genoemd. Consumentenadviesprijs: vanaf ? 4.000,- incl. BTW. Voor informatie en verkoopadressen: www.leenders.nl.

Over Harrie Leenders

Al ruim 25 jaar hebben wij als haardbouwer één doel voor ogen: haardkachels bouwen met een nagenoeg volledige verbranding en eenvoudige bediening. Inmiddels zijn onze producten het beste bewijs van ons vakmanschap. In 1979 startte Harrie Leenders met het bedrijf in Oirschot. Inmiddels staat zoon Bart aan het roer en wordt er vanuit Oirschot met 30 mensen hard gewerkt om de traditie van houtenhaarden in leven te houden. In Oirschot bevindt zich de fabriek, de kantoren en de showroom die toegankelijk is voor het publiek. Leenders werkt veelal samen met lokale en regionale leveranciers en levert haar producten via een selectief dealernet in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Het beheersen van vuur is een complex proces. Eenvoud is het passende antwoord. Harrie Leenders tekent voor eenvoud.

Publicatiedatum: 17 juli 2009

Reacties