Foto: 2015/Contura-i51-black-steel-liftdeurhaard.jpg

Contura i51 liftdeurhaard

De Contura i51 liftdeurhaard is makkelijk te plaatsen, fraai en efficiënt.

Contura lanceert een nieuwe, inbouw liftdeurhaard, de i51, waarbij het vuur van drie kanten zichtbaar is door grote zijruiten. De Contura i51 heeft een modern design voor moderne huizen, is eenvoudig te plaatsen, gaat efficiënt om met warmte en is verkrijgbaar met een houtvak dat kan worden gebruikt als zitbankje of om spullen neer te zetten.

'Stoer grijs of klassiek wit? Er zijn diverse fraaie uitvoeringen verkrijgbaar die aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Onze nieuwe omlijsting van zwart plaatstaal is uniek voor deze markt', aldus Jens Hammer, hoofd Area Sales Manager bij Contura.

Er was al lange tijd vraag naar een inbouwhaard met een combinatie van stijl en functionaliteit voor moderne woningen. Het design van de Contura i51 is strak en modern en de nieuwe inbouw heeft, anders dan eerdere varianten, drie grote zijruiten die ervoor zorgen dat het vuur maximaal zichtbaar is. Voor een mooie omlijsting kan als accessoire worden gekozen voor een eenvoudig te plaatsen houtvak, dat sierlijk én handig is als zitbankje of om spullen neer te zetten.

De Contura i51 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:
- Artstone wit – als elegante inbouw geschikt voor de meeste woningen
- Artstone naturel – ruw beton met een stoere, grijze uitstraling
- Speksteen - aangenaam, warmtevasthoudend natuursteen met natuurlijke kleurvariaties
- Zandsteen - natuursteen met warmtevasthoudende eigenschappen, variaties in beige tinten
- Zwart plaatstaal - klassieke en grafische zwarte omlijsting van plaatstaal, een voordelig alternatief dat kan worden aangevuld met warmtevasthoudend Powerstone

De Contura i51 is slechts een halve meter diep, kan rechtstreeks tegen een brandbare wand worden aangebracht en is daardoor eenvoudig te plaatsen. Makkelijk en prettig in het gebruik, zowel bij het stoken als bij het afvoeren van de as, met een makkelijk vast te pakken regeling die opgaat in het design van de inbouw. De liftdeurhaard heeft royale ruiten aan drie zijden en het Contura Clean Burning-systeem voor een maximale zichtbaarheid van het vuur.

'Met de Contura i51 krijgt u voor ieder houtblok een heleboel warmte en gezelligheid terug. De moderne verbrandingstechniek zorgt er bovendien voor dat bij de verbranding ook nog eens het milieu wordt ontzien', aldus Jens Hammer.

De Contura i51 is verkrijgbaar met de volgende accessoires. Contura i50: Inbouwlijst, warmtemagazijn van 100 kg Powerstone, aansluitset voor externe toevoerlucht. Contura i51: Houtvak van zwart gelakt plaatstaal, 100 kg Powerstone, glazen vloerplaten, aansluiting voor externe toevoerlucht, beschermwand.

Meer informatie: www.contura.nl

Publicatiedatum: 29 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties