Partner

Focus - Atelier Dominique Imbert

Dominique Imbert ontwierp zijn eerste haard voor eigen gebruik in 1967 in zijn beeldhouwatelier aan de voet van de Franse Cévennen. Enkele enthousiastelingen vroegen hem dit ontwerp ook voor hen te produceren en zo werd Focus gelanceerd. Nu, meer dan veertig jaar later, heeft Imbert ongeveer honderd medewerkers. Focus biedt een assortiment van meer dan zestig modellen die in de hele wereld verkrijgbaar zijn. De ontwerpen van Focus passen even goed in een huiskamer als in de meest prestigieuze designmusea (zoals in New York en Stockholm). De Focus-haarden zijn vele malen bekroond met internationale onderscheidingen. 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht focus-creation.com

De Kissfocus is een ingebouwd haardvuur.

Gebruik Kissfocus

Bij de Kissfocus is de centrale structuur bestaande uit staff (een specifiek bouwmateriaal op basis van pleister) uit de muur komt, waardoor de haard de ruimte als het ware ‘kust’ en het vlammenspel nog intenser toont. De nauwelijks zichtbare glazen deur is discreet omlijst en biedt een optimaal zicht op het vuur.

Tijdens het gebruik kan de deur open en gesloten zijn. Dankzij de gasdichtheid en rechtstreekse luchttoevoer van buitenaf, beantwoordt de Kissfocus aan de nationale criteria voor energiezuinige woningen.

Hout of gas

De Focus-haarden zijn vele malen bekroond met internationale onderscheidingen. Een groot deel van de Focus-modellen is niet alleen met hout maar ook met gas te stoken

Meer lezen over
'Kissfocus'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.