Jupiter 550 hoek: frontdeur met zijruit

Deze hoekhaard biedt vuurzicht vanaf meerdere kanten. Hierdoor creëer je een aangename atmosfeer in je woning en beleef je het vuur nog meer!

Het is mogelijk om de afwerklijst op maat te leveren, dus er is altijd wel een haard die bij jou past. De zijruit kan zowel aan de linker als rechterkant geleverd worden

De Jupiter 550 hoek is een houtgestookte inzethaard van formaat. Deze kachel heeft een frontdeur met zijruit om je een optimale vuurbeleving te garanderen. De Jupiter 550 hoek is geschikt om in een bestaande open haard te bouwen maar ook in een nieuw te bouwen koof.

De hoekhaarden van Meteor zijn in meerdere maten leverbaar. Kijk hier voor een overzicht.

Alle inzethaarden van Meteor zijn heel goed te combineren met de rookgasventilator van BlueChimney. Daarmee wordt het aansteken van de kachel een koud kunstje en heeft je rookkanaal altijd voldoende trek.

Maatwerk

Mocht er binnen het standaard aanbod van deze houtgestookte inzethaarden geen model tussen zitten dat in je huidige open haard past, bestaat er nog altijd de mogelijkheid tot maatwerk. Binnen de gestelde verkoopprijs van een hoekhaard zit het op maat maken van het inbouwframe. Mocht dat nog niet voldoende zijn, kunnen we ook nog de gehele haard voor jou op maat maken. Uiteraard willen we wel binnen de standaard kwaliteitseisen blijven. De Jupiter 550 hoek is tevens aan te sluiten met een externe luchttoevoer. De inzethaard haalt de de benodigde zuurstof voor verbranding niet uit de woonkamer, maar van buiten of uit de kruipruimte.

De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzet- en voorzetkachels van formaat. Meteor construeert haar kachels op een unieke manier waardoor binnen een mum van tijd je woning van een heerlijke warmte voorzien, gecombineerd met een prachtig vlammenspel.

De unieke manier van convectiewarmte zit hem het gebruik van 4 mm dikke buizen aan de bovenkant van de verbrandingskamer. De opgewarmde lucht wordt hierdoor gecomprimeerd. Daardoor stijgt de temperatuur verder en trekt de warme lucht beter en verder uit het toestel.

De kachels van dit Deense familiebedrijf zijn dankzij de innovatieve verbranding en de hoogwaardige bouw geschikt om elke kamer snel en effectief te verwarmen. Haarden Import Holland heeft een zeer ruim assortiment en zelfs maatwerk is mogelijk.