Profielfoto van Heatconnect
Heatconnect
Oude Udenseweg 35, 5405 PD Uden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 08:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Chicago

Het slanke model van de Chicago vrijstaande designhaard trekt direct de aandacht.

Vrijstaande designhaard van Heat, Model Chicago 

De glazen hoekdeur biedt vanuit alle delen van de kamer intens visueel contact met de vlammen. Het massieve verticale handvat van de kachel kan door de gebruiker in een natuurlijke staande positie worden bediend, gemak dient de mens.

De strakke belijning van deze designhaard alsmede het optimale zicht op het vuur zorgen ervoor dat deze haard een echte allemansvriend is. Optioneel is de keuze om de houtopslag erbij te bestellen, waardoor een prachtig interieur object ontstaat.

Het pneumatisch sluiten van de deur van de kachel is stil en betrouwbaar. De regeling van primaire en secundaire luchttoevoer is mogelijk met slechts één enkele luchtschuif. Deze moderne houthaard is uitermate geschikt voor moderne energiezuinige (low-energy) woningbouw met zijn slecht 5.9 Kw is een prettige warmte afgifte mogelijk, ook in goed geïsoleerde woningen. Voor de rookgasafvoer is zowel aan de boven- als aan de achterzijde een mogelijkheid. Tevens heeft de haard de mogelijkheid om direct verbrandingslucht van buiten te halen via de centrale lucht aansluiting (CAI), wat de luchtkwaliteit in uw leefruimte zeker bevorderd tijdens het stoken van de haard. De zuurstof welke nodig is om goed te branden wordt dan namelijk van buiten gehaald in plaats van uit de ruimte waar de haard zich in bevindt.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website