Faber Blokhus

Blokhus is een populaire badplaats boven in de kop van Denemarken. Dit sfeervol Deens plaatsje heeft een prachtig strand en een mooie blokvormige vuurtoren.

Blokhus 

Blokhus is een populaire badplaats boven in de kop van Denemarken. Dit sfeervol Deens plaatsje heeft een prachtig strand en een mooie blokvormige vuurtoren met de naam: Rubjerg Knude Fyr. Deze vuurtoren was de inspiratiebron voor ons nieuwe gashaardconcept. De Blokhus is een vrijstaande design gashaard. Dankzij de Faber Log Burner® kun je genieten van een prachtig vuur. Dankzij de enkele of dubbele opzetmodules krijgt de Blokhus een eigen karakter. Er is zelfs een module die het rendement van de haard tot maar liefst 10% verbetert!

  • Een prachtige Faber haard naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen.
  • Heb je geen vaste gasaansluiting (meer) of wil je niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wil je toch een gashaard in je woning? Dat kan!
  • Deze haarden zijn namelijk direct geschikt voor gebruik op (bio-)propaan.
  • Het uiterlijk kan worden aangepast met de optionele opzetmodules.
  • De rendementsmodule wordt altijd in combinatie met een dubbele opzetmodule geleverd.

Voor meer informatie, klik hier!

Haarden keuzehulp

Faber heeft een breed scala aan haarden, om een haard te vinden die het best aansluit bij jouw wensen heeft Faber een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor vind je in een aantal stappen de Faber haard die het beste bij jou past.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om meer informatie over deze haard te bekijken of zelfs een offerte aan te vragen.

Klik hier voor de Faber keuzehulp!