Faber introduceert innovatieve e-MatriX haard; vuur uit water!


Een sfeervol brandend houtvuur. Dé plek waar je tot jezelf komt, elkaar ontmoet, energie opdoet en deelt.

Daar waar een gas- of houthaard onmogelijk of ongewenst is, of voor wie kiest voor ‘individual design’ én bewuste keuzes maakt, presenteert Faber de nieuwe e-MatriX; Verbluffend vuur ... uit water. Vuur voor iedereen, op elke plek.

Een intelligente keuze, eenvoudig, comfortabel en overal

Een sfeervol brandend haardvuur brengt rust en sfeer. Veel woningen van nu hebben echter weinig warmtevraag. En steeds vaker is de installatie van een gas- of houthaard complex, of door regelgeving ongewenst. De nieuwe e-MatriX haarden van Faber bieden de sfeer van een boeiend vlammenspel, zonder dat deze beperkingen een rol spelen. Het prachtige beeld en geluid van een rijk houtvuur ontstaat namelijk uit natuurlijk water, door verneveling! De e-MatriX kan daardoor bijna overal worden geïnstalleerd waar water en elektriciteit voorhanden zijn. Met de afstandsbediening bedient u de haard eenvoudig en comfortabel. Dat maakt de e-MatriX tot een intelligente en bewuste keuze, om te genieten en tot elkaar te komen.

De e-MatriX haarden behoren tot de Faber MatriX-serie, de top van het Faber gamma. Zoals de naam al aangeeft, omvat deze serie een ruime keuze aan modellen en opties. En doordat een schoorsteen niet nodig is, biedt een e-MatriX ruimte voor grensverleggend individueel ontwerp. Het vuurbeeld, gebaseerd op het gepatenteerde Opti-myst® systeem, is ongekend overtuigend en de algehele afwerking is van hoog niveau. Ook dat maakt dat de e-MatriX geschikt is voor wie aan zijn interieur de allerhoogste eisen stelt. De geselecteerde Faber haardenspecialisten helpen u graag om uw droomontwerp te realiseren.

De e-MatriX is duurzaam

De innovatieve technologie van de e-MatriX heeft tal van aangename voordelen. Het rijke vuurbeeld is warmtevrij. En daardoor heeft de e-MatriX geen invloed op geavanceerde warmte- en klimaatsystemen en is het gebruik volkomen veilig. Doordat een schoorsteen niet nodig is, is de impact op de woonomgeving nihil. En dat bij een verrassend gering energieverbruik. Dit maakt de e-MatriX niet alleen tot een buitengewone ervaring en een aanwinst voor elke ruimte, maar ook tot een toekomstbewuste en veilige keuze, waarvan u het héle jaar zorgeloos kunt genieten. Nu en later!

AANBEVOLEN

Het verbruik van een elektrische haard

Op zoek naar een Elektrische haard? Haardenexpert heeft een groot aanbod aan ele...

Elektrische Haarden

Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel genieten van het vlammensp...

Advertentie