Foto: 2020/dimplex-elektrische-haarden.jpg

Nieuwe topmodellen van Dimplex, toonaangevend in elektrische haarden

De interesse in elektrische haardvuren neemt toe. Dimplex, de grootste producent in hoogwaardige elektrische vuren, biedt hiervoor diverse oplossingen.

Van kant en klare haarden tot modulaire inbouweenheden voor professionele toepassingen. Voor het seizoen 20-21 voeren twee nieuwe topseries het Dimplex-gamma aan: de Vivente-serie en de nieuwe Cassette Projects.

De nieuwe Vivente is een elektrische, horizontaal vormgegeven inbouwhaard met het beste en nieuwste van de gepatenteerde Revillusion-technologie. Dit zorgt voor een extreme dieptewerking in het haardinterieur, en een vuurbeeld dat vanuit het midden van de haard opstijgt. De Vivente wordt direct in veel uitvoering leverbaar: drie inbouwbreedtes (75, 100 en 150cm) elk eenvoudig aan te passen van een fronthaard naar twee- of driezijdige haard.

De Vivente is standaard zeer compleet uitgerust. De ingebouwde multicolor boven- en onderverlichting maakt het mogelijk, het vuurbeeld aan te passen naar smaak, stemming en het interieur van de ruimte. Er is keuze uit meerdere decoratie-opties, varierend van een fraai afwerkte houtset tot steensoorten. De achterwand is verwisselbaar, en standaard worden enkele achterpanelen met bijpassende staal- en steendessins meegeleverd. Een bewegingssensor is ingebouwd, waarmee de haard bij het betreden van de ruimte automatisch inschakelt. Natuurljk ontbreken een stille thermostatische bij-verwarmingseenheid van 2 kW en een afstandsbediening niet. De Vivente heeft bovendien een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding.

De bekende Cassette-serie van Dimplex bestaat uit inbouweenheden van verschillende lengtes, die een vuurbeeld produceren dat bestaat uit veilige koudwaternevel en LED-licht (de Optimyst-vuurtechniek). Het vuurbeeld beweegt zich vrij in de ruimte en leent zich uitstekend om te worden ingebouwd in bijvoorbeeld plateaus, wanden, kasten, zowel in privé- als openbare ruimtes. Voor 20-21 introduceert Dimplex een speciale Project-versie van de Cassette 500 en 1000, speciaal geschikt voor professioneel gebruik. Daarvoor beschikt deze uitvoering over een voorziening om meerdere geschakelde eenheden tegelijkertijd te bedienen, zijn dubbele watervernevelaars gemonteerd en is voorzien in een permanente wateraansluiting.

Meer informatie: www.dimplex-fires.eu

 

Reacties