Foto: 2020/faber-e-box-inbouwhaard.jpg

Faber e-Box; een toegankelijke serie elektrische inbouwhaarden

Faber is een voorloper in elektrische inbouwhaarden. Direct onder de (e-) MatriX toplijn introduceert Faber een nieuwe serie inbouwhaarden: de e-BoX.

Voor wie kiest voor de essentie van een elektrische Faber haard en waarde hecht aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De e-Box wordt leverbaar in de courante afmeting 1000/500, zowel als front- en doorzichtmodel.

De e-Box is technisch gebaseerd op de unieke en gepatenteerde vuurtechniek van Faber’s topmodel e-Matrix: een combinatie van opwervelende koudwaternevel en LED-verlichting die blijft fascineren. Het aantal mogelijke feateures is echter beperkter. De interieurdecoratie is naar keuze en kan bestaan uit houtstammen, witte kiezel of acrylic ice (glaspartikels). Het interieur is afgeschermd met een frameloos glaspaneel, aan één of beide zijden.

Een afstandsbediening en een vrijwel geruisloze, onzichtbaar ingebouwde bij-verwarming van 1 kW met thermostaat maken de e-BoX compleet, en bereikbaar voor een brede groep liefhebbers. Voor het installeren volstaan een wateraansluiting en 230V stroom. Dit alles maakt de nieuwe e-BoX geschikt om te installeren op plaatsen waar een gashaard niet mogelijk of gewenst is.

Meer informatie: www.faberfires.com

Reacties