Foghet Evo Jolly Mec

Foghet Evo Jolly Mec pellet-houtcombinatie: voor sfeer en comfort. Deze cv-kachel stookt zowel hout als pellets en verwarmt zo je hele huis.

Foghet Evo Jolly Mec pellet-houtcombinatie

Deze pellet hout combinatie biedt de ideale combinatie tussen sfeer en comfort. Juist omdat de kachel zowel hout als pellets brand ben je van alle gemakken en sfeer voorzien. Dankzij een vernuftig systeem biedt deze haard hetzelfde comfort als menig gasketel terwijl het, wanneer je er naar verlangt, ook de sfeer van een ouderwets haardvuur creëert.

De Foghet Evo is de opvolger van de normale Foghet. Ondanks dat het de opvolger is zijn de verschillen goed te merken. Vandaar dat beide in het assortiment van Jolly Mec zullen blijven bestaan. Het opvallendste verschil tussen beide kachels is de vernieuwde branderkamer. De branderkamer van de Evo is beter geïsoleerd wat ervoor zorgt dat u een rustig vuur krijgt waarbij de vlammen in het rond dansen.

Daarbij zorgt het automatische lucht systeem dat het vuur precies de juiste hoeveelheid lucht krijgt, wat ervoor zorgt dat je langer op 1 vulling hout kunt stoken. Op de pelletstand brandt de kachel volledig automatisch. Wanneer er vraag is begint de kachel automatisch te branden en zal gaan moduleren wanneer hij merkt dat hij zijn temperatuur bijna bereikt. Natuurlijk kun je hem ook zelf programmeren. Zo brandt de kachel enkel wanneer je dat wilt. Tenslotte is ook de controller niet vergeten, het touchscreen is zeer gemakkelijk hanteerbaar en geef je in een opslag alle belangrijke informatie weer.

De Foghet, een zelfstandige kachel die uw volledige huis verwarmt, makkelijk te plaatsen in ieder huis. Daarnaast biedt deze CV uitvoering de mogelijkheid het sanitair water voor uw hele familie te verwarmen. Verdere specificaties van de kachel staan onderstaand weergegeven. Ben je geïnteresseerd of wil je graag een persoonlijk advies, kijk voor de folders ook eens op jolly-mec-informatie of neem contact op via info@eco2all.nl.

Specificaties Foghet Evo