Wanders Oak houtkachel

OAK is gemaakt voor het interieur en daarom meer ontworpen als meubel dan als apparaat. Het ontwerp is van StudioMOM uit Arnhem.

Meer meubel dan apparaat

OAK: de speelse, krachtige houtkachel voor elk interieur. 

Maak kennis met OAK: een speelse en duurzame houtkachel. OAK is de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Een nieuwe generatie kachel die voor iedereen betaalbaar is. Het bijzondere van OAK is de flexibiliteit. U kiest zelf het soort onderstel en de kleur van de mantel. Zo krijgt u de kachel die u het mooist vindt en die perfect bij uw interieur past.
 

OAK slim

OAK is gemaakt voor het interieur en daarom meer ontworpen als meubel dan als apparaat. Het ontwerp is van StudioMOM uit Arnhem. `De OAK wordt gemaakt van eerlijke materialen`, vertelt ontwerper Mars Holwerda. `De mantel van uniek gekleurd beton is in verschillende kleuren leverbaar. Je kunt kiezen uit een metalen, houten, betonnen of draadstalen poot. Zo kun je je eigen OAK samenstellen.`
 

OAK oer-Hollands

De OAK wordt gemaakt door Wanders fires & stoves, een modern geoutilleerd familiebedrijf uit de Achterhoek dat voor dit unieke product de samenwerking heeft gezocht met andere Achterhoekse bedrijven. De verschillende onderdelen zijn dus allemaal oer-Hollands en worden binnen een straal van dertig kilometer in de Achterhoek gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook onze website en/of volg ons op Facebook.