Foto: Ventilatierooster-op-kleur

Ventilatierooster op kleur

Moderne donkere wand? Een ventilatierooster in dezelfde kleur uit de Ventdesign serie van HEATCONNECT zorgt voor een perfect eindresultaat.

Als je een prachtige inbouwhaard hebt laten plaatsen, dan moet er ook een ventilatierooster ingebouwd worden, want om vuur te maken heb je zuurstof nodig en de warme lucht zal afgevoerd moeten worden.

Je wilt natuurlijk dat het eindresultaat een perfect plaatje wordt inclusief de roosters. Heatconnect biedt met hun Ventdesign serie unieke design roosters. Van RVS, zwart of wit front tot in alle kleuren stucbare roosters en revisiedeuren (voor o.a onderhoud aan jouw gashaard).Leverbaar in een groot aantal maatvoeringen, dus ook hier geldt: voor iedere locatie een rooster.

Wil je geen zichtbaar rooster? Kijk dan eens naar het unieke convectie rooster.
Dit profiel van 298 cm lang en geschikt om zowel aan de wand, de vloer als aan het plafond te monteren. De onzichtbare verbinding zorgt voor goede ventilatie en is geschikt om indirecte verlichting in te plaatsen. Zo creëer je, ook wanneer de haard niet brand, een sfeervolle hoek in uw interieur.
De roosters kunnen zowel door particulier als vakspecialist ingekocht worden en worden vanuit voorraad geleverd.

Kijk op de website van Heatconnect voor meer informatie

Meer van Heatconnect
Reacties