Foto: BigHug - Stoov

Stoov® lanceert de verwarmde overlay Big Hug

Deze overlay met infrarode verwarming verandert elke zitting in een heerlijke warmtebron

Na het succes van het verwarmde zitkussen lanceert Stoov® nu de Big Hug. Een verwarmde overlay die je warm omhelst, waar en wanneer je ook wilt. Drapeer de Big Hug over een stoel of bank, klik hem aan en binnen twee minuten zit je er heerlijk warmpjes bij. De overlay is niet alleen een fijne metgezel voor buitenmensen, binnen is hij ook je beste vriend. Hang hem over je fauteuil, bankstel, bureaustoel en je zit er heerlijk comfortabel bij. De infrarode verwarming in het zit- en ruggedeelte is naast comfortabel ook nog eens goed voor je spieren en gewrichten. Dus ook fijn als je last hebt van rugpijn.

Hygge

Wat is er warmer dan een dikke knuffel van je lief? Juist, de Stoov® Big Hug. Koukleumen, buiten óf binnen, is niet meer nodig met deze gloednieuwe verwarmde overlay die je over het zit- en ruggedeelte van je stoel of bank drapeert. Zo wordt zowel je rug als je bips heerlijk verwarmd. Met zijn riante afmeting van 46 x135 cm past Big Hug met gemak over je stoel, bank of fauteuil. Zelfs op je bureaustoel. Wil je er samen van genieten? Leg hem dwars op je bank en Big Hug verwarmt voor twee. Glaasje wijn erbij en je creëert de ultieme ‘hygge’ binnen, de Deense term voor die fijne warme sfeer waarbij je geniet van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. De Big Hug is overigens ook lekker voor op je luchtbed, als je samen knus in een bootje vertoefd of als je uren langs de kant zit te vissen.

Innovatief

De Stoov® Big Hug is het tweede pareltje uit de creatieve koker van ondernemer Teun van Leijsen, de oprichter van Stoov®. Trots vertelt hij: “We wilden graag een uniek en breed toepasbaar warmteconcept ontwikkelen. Te gebruiken op iedere stoel of bank. Voor binnen en buiten. En het moest een product worden dat qua design goed past binnen een eigentijds interieur. De Big Hug is een innovatief en onderscheidend lifestyle product geworden. Hij laat zich moeilijk vergelijken met een kussen, plaid of deken. Daarom noemen we de Big Hug een verwarmde “overlay”, klaar om jou warm te houden waar en wanneer jij dat wilt.’’

Accu

Afhankelijk van hoe warm je de Big Hug zet en welke accu je kiest, kan de overlay tot wel 6 uur verwarmen. De verwarmde overlay heeft een ingebouwde Li-ion accupack van 2200mAh die je tot drie uur warm houdt. Voor de echte koukleum is er een accupack van maar liefst 4000mAh die je tot wel zes uur lang warm houdt. Als je de oplader aansluit, kun je gewoon genieten van de warmte zolang je wilt. De oplader wordt standaard meegeleverd.

Zelf je warmte regelen

Big Hug is binnen twee minuten warm en beschikt over drie warmtestanden. Door te klikken op het rode Stoov® Label kies je zelf hoe warmpjes je erbij zit. Te warm? Even klikken en hij schakelt meteen een standje terug. Vergeet je hem uit te zetten, dan schakelt de overlay na 30 minuten zelf een warmtestand terug. Beter voor het milieu en zo houdt Big Hug energie over om je de volgende keer ook weer een warme knuffel te geven.

Wol

Stoov® maakt producten die verwarmen zonder energieverspilling. Zowel het warmtekussen als de overlay zijn vervaardigd van hergebruikte en herbruikbare duurzame materialen. Ook op die manier draagt Stoov® bij aan een beter milieu. De Big Hug is gemaakt van een 100 procent recyclebare wolstof en van gerecycled vilt. Deze wolstof is van zichzelf al heel lekker zacht en warm. Kun je nagaan hoe fijn deze verwarmde overlay zit. De Big Hug is er in drie kleuren Maroon, Charcoal en Chalk.

 

Reacties