Foto: Stûv-haardaccessoires

Stûv haardaccessoires

Rond het vuur af. De 'best of' van de Stûv haardaccessoires.

Wie kiest voor stoken met hout kiest ook voor de bijhorende rituelen. Het vuur voorbereiden, het interieur rond de haard inrichten, het stapelen van het hout. Die kleine dagelijkse rituelen worden vergemakkelijkt dankzij een reeks accessoires die het nuttige aan het aangename koppelen, namelijk het interieur verfraaien. Stûv besteedt extra aandacht aan de functionele aspecten van de haarden. De Stûv accessoires bieden functionele en elegante opbergoplossingen en voegen een extra functie aan de haard toe.

Mobilo box

Met deze mobiele box zijn alle benodigdheden binnen handbereik (aansteker, aanmaak- hout, onderhoudsproducten, lucifers, barbecuerooster ...) die onmisbaar zijn om volop van de haard te kunnen genieten. Doordat de Mobilobox op wieltjes staat, is deze gemakkelijk te verplaatsten. De Mobilobox werd oorspronkelijk ontworpen voor integratie in de schouw Stûv 30-compact, maar door zijn soberheid en elegantie is hij ook ideaal voor alle Stûv haarden. Afmetingen: 400 x 340 x 566 mm Plaat beschikbaar in 4 kleuren: Stûv black, Stûv grey, wit en grijs.

Houtblokkenkarretje

Het praktische en mobiele houtblokken- karretje is de ideale oplossing voor het stapelen van haardhout. Dankzij de wieltjes is het gemakkelijk te verplaatsen om hout bij te laden en het vervolgens naar het vuur brengen. Het karretje is minimalistisch qua vormgeving en laat vooral de houtblokken in het oog springen, wat het interieur een warme touch geeft. De afmetingen werden uitgedacht om harmonieus aan te sluiten bij alle haardmodellen. Afmetingen:Klein model 400 x 340 x 1004 mm Groot model 520 x 392 x 1290 mm.

Barbecue kit

Een barbecue organiseren is altijd gezellig en lekker. Dankzij de barbecue-kit die perfect op een Stûv haard past, kan dit ook in de winter, lekker binnen. Anders dan bij de traditionele barbecue worden met de Stûv grill de etenswaren niet boven de gloeiende houtskool gelegd, maar voor de vlammen. De etenswaren worden gebakken door straling en worden niet verkoold door vet dat lekt op de gloei- ende houtskool en dan ontvlamt

Meer informatie: www.stuv.com

Publicatiedatum: 30 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties