Ecofan® AirDeco II, de nieuwe generatie Ecofans!

Met 322m3/uur luchtverplaatsing en een starttemperatuur van slechts 40 graden laat de AirDeco II haar concurrenten ver achter zich.

26 Oktober 2019

De Ecofan® type AirDeco II is geschikt voor hout- en gaskachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 70°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propeller gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 322 m3/uur. De Ecofan start al bij een temperatuur van 40°C.

De Ecofan® AirDeco II is de best presterende kachelventilator, ongeëvenaard!

De Ecofan® duwt de warme lucht van de kachel de ruimte in, waardoor een veel betere luchtverplaatsing wordt gerealiseerd. De warmte verspreid zich sneller en ook beter door de ruimte. Je zult daardoor besparen op je stookkosten, en meer comfort ervaren. Waar warme lucht normaliter opstijgt en je koude voetjes houdt, zorgt de ventilator ervoor dat de warme lucht weer terug naar beneden komt. De luchtverplaatsing is meer en sneller naargelang u voor een groter model kiest.

De Ecofan® functioneert zonder batterijen. Uit de doos gehaald is de Ecofan® direct klaar voor gebruik. Let  wel op de juiste plaats van de Ecofan®, aan de achterzijde dient de ventilator koude lucht te kunnen aantrekken voor de noodzakelijke koeling. Plaats de Ecofan® daarom nooit voor de kachelpijp.