Zoek je sfeer voor in huis?

Metalfire produceert unieke open en gesloten haarden met een inspirerend design

Metalfire - Dé sfeermaker in huis!

We kennen allemaal wel die huizen die er op de foto perfect uitzien, helemaal gestyled volgens de laatste trends en met de perfecte kleuren op de muren, maar toch mist er iets. De vinger is er niet op te leggen, maar het is nét niet gezellig en ook net niet helemaal af. Nu wij al een aantal jaren meegaan in de wereld van wonen en interieur, kunnen wij steeds meer verklaren waarom de ene woning wel voelt als een warm bad en de ander niet. Mocht jij het gevoel herkennen en net even dat beetje extra gezelligheid en warmte aan je huis willen toevoegen, dan vind je hier met Metalfire een sfeermaker van formaat waarmee in één klap gezelligheid is gecreëerd.

Gezelligheid staat bij ons gelijk aan knusse avondjes met familie en vrienden op de bank bij de openhaard. Hapje en drankje erbij, gezellig de gordijnen gesloten en een knetterend haardvuurtje op de achtergrond. Een haard straalt altijd gezelligheid uit, ook wanneer hij niet aanstaat is het toch een eyecatcher in het interieur. Vandaag de dag zijn er al vele soorten, maten en designs. Van gashaarden tot de op hout gestookte haarden, we vinden ze allemaal nog. Toch leken ze even naar de achtergrond te verdwijnen met de toenemende mate van aandacht voor duurzaamheid en klimaat. Maar ook op het gebied van haarden heeft de innovatie zijn werk gedaan. Bij Metalfire, een bedrijf wat bij onze zuiderburen in België is gevestigd, hebben ze waanzinnige haarden ontwikkeld die ook nog eens goed door de duurzaamheidstest komen. De designhaarden zijn er in zowel hout- als gasgestookte varianten en geven daadwerkelijk flink wat warmte af. Zowel letterlijk als figuurlijk! En de prijzen? Die variëren sterk, dus voor ieder budget is deze sfeermaker aan te schaffen.

Kortom, mis jij nog nét even dat beetje gezelligheid in je huis waarmee thuiskomen écht als thuis voelt? Dan kun je wellicht aan een unieke designhaard van Metalfire denken. Gezelligheid gegarandeerd en voor je het weet ben je een echte bankhanger of huismus!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Pinterest. Uiteraard ben je ook welkom in de showroom van één van onze verkooppunten.