Profielfoto van Fair Fires
Fair Fires
Anholtseweg 10, 7091 HA Dinxperlo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Solution Insert 650... onze nieuwe elektrische inzethaard!

In tegenstelling tot alle leverbare inzethaarden hebben wij maar liefst een vuurbeeld kunnen bereiken van 65 cm x 38,7 cm. Het unieke aan deze haard is dat er geen roosters.

Door het verwarming element zeer eenvoudig te schuiven via de inzethaard naar de rookvangkap van de openhaard hebben we deze op een zeer praktische manier weg kunnen werken. Het verwarming element heeft een vermogen van 2 KW en blaast de warme lucht onder 45 graden de ruimte in.

Natuurlijker vuurbeeld

Tevens hebben we bij deze inzethaard gekozen voor een wat diepere inbouwmaat waardoor een veel natuurlijker vuurbeeld ontstaat. De gemiddelde diepte van elektrische inzethaarden ligt op 30 cm, de Solution Insert 650 op 40 cm diepte. Door heel eenvoudig de rugwand van de openhaard te verwijderen, wat ook plaats moet vinden bij het plaatsen van een hout inzethaard, hebben we dit mooie resultaat kunnen bereiken.

Om te bouwen

De inzethaard is om te bouwen naar een hoek of 3-zijdig model en men kan de keus maken het zij-glas te laten zitten of te verwijderen. De haard is uitgevoerd met dark glass binnenwand en Deluxe Premium Logs. Tevens is deze haard ook uitstekend toe te passen bij een nieuw te realiseren ombouw.

De haard wordt geleverd met een standaard lijst maar kan ook zonder lijst (frameless) worden gemonteerd.