Profielfoto van Noviostores.nl
Noviostores.nl
Cargadoorweg 29, 6541BT Nijmegen
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Pakketbrievenbus Allux 600 - zwart

Bent u niet altijd thuis om de post en pakketjes aan te nemen? Dan is de pakketbrievenbus van Allux 600 iets voor u.

De Allux 600 is een stijlvolle brievenbus met een luxueuze uitstraling. Het is een hele stevige brievenbus waarmee u op een veilige manier pakketjes kunt ontvangen. Dankzij de speciaal ontworpen inwerpopening, kan de postbode pakketjes veilig in uw brievenbus deponeren. In de tussentijd is het voor ongewenste gasten niet mogelijk om de pakketjes eruit te halen. De speciale inwerpopening schermt de afgeleverde pakketjes namelijk veilig af. Met de sleutel kunt u de ingeworpen post en pakketjes gemakkelijk pakken uit uw brievenbus. De pakketbrievenbus is beveiligd met een standaard cilinderslot of een 6-pins Ruko slot. Deze sloten worden geleverd inclusief twee sleutels.

Pakketbrievenbussen

Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

Beste pakketbrievenbus Allux 600

De pakketbrievenbussen van Allux behoren tot de top van de markt. Het nieuwe Deense design zorgt niet alleen voor extra veiligheid maar ook dat de brievenbus jarenlang mee gaat. De brievenbussen bestaan namelijk uit gepoedercoat staal, rvs of verzinkt staal. Daarbij krijgt u 2 jaar garantie op het product zelf en 12 jaar garantie tegen roest.

Wilt u uw pakketbrievenbus in de grond monteren, dan raden wij aan de montageset aan te schaffen. Deze set graaft u als een doos in de grond, waarna u vervolgens de brievenbus erop vastschroeft.

Personaliseer uw pakketbrievenbus met onze brievenbus accessoires. Zo kunt u kiezen uit zelfklevende huiscijfers, huisletters en reclamebordjes.

Meer informatie

Afmetingen (hxbxd): 1050x380x290 mm.

Inwerpopening/ max. pakketgrootte (hxbxd): 155x320x290 mm.

Het bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd.

Voor meer informatie bezoek u op onze website