Profielfoto van BlueSolid
BlueSolid
Website
Tolbertervaart 1A, 9356 VD Tolbert
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 16:00
woensdag
10:00 - 16:00
donderdag
10:00 - 16:00
vrijdag
10:00 - 16:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

NextGen 9 pelletkachel: de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding

De NextGen 9 is de koploper in de nieuwe generatie pelletkachels. De nieuwe generatie heeft veel voordelen ten opzichte van ouderwetse pelletkachels. Extra voordelig dankzij nieuwe productietechniek!

Makkelijker in onderhoud
De pelletkachel 'NextGen 9' stelt orde op zaken in de wereld van pelletkachels. Dit apparaat is namelijk gebouwd voor makkelijk onderhoud. Je kunt zelfs besparen op het grote, jaarlijkse onderhoud. De speciale monteur hoeft niet meer elk jaar langs te komen, want je kunt de kachel zelf al grondig reinigen. Met het grootste gemak.

Blaast stiller uit
Naast 'Easy onderhoud' heeft de NextGen nóg een typisch voordeel van de volgende generatie pelletkachels. Dat is de Silent Stop. Veel kachels maken lawaai tijdens het uitblazen. Mensen storen zich daar weleens aan. Ze zetten de kachel dan liever niet uit, terwijl het misschien wel heel warm wordt. De NextGen blaast stil(ler) uit. 

Veiliger, sterker en voordeliger
Verder gaat het om een gesloten toestel, wat veiliger is dan een open toestel. Sowieso bevat dit apparaat letterlijk en figuurlijk (giet)ijzersterke materialen. Bij normaal gebruik met eenvoudig onderhoud gaat de kachel dan ook vele jaren mee. Dankzij een innovatieve productietechniek kan BlueSolid dit product goedkoper aanbieden.


Gepatenteerde luchtflow
We noemden tot dusver drie voordelen: easy onderhoud, stiller uitblazen en veiligheid/kwaliteit. Maar er valt meer te vertellen. Neem nu de gepatenteerde luchtflow bijvoorbeeld. De luchtstroom gaat op een specifieke manier naar de vlam, waardoor het glas beschermd wordt. Met als gevolg dat het raam langer mooi schoon blijft. 

Strak design 
Over schoon gesproken, er komt ook een stukje schoonheid bij kijken. Zelden bracht een pelletkachel zo'n fraaie vlam als bij de NextGen 9. Een echt haardvuur, oh zo sfeervol en comfortabel. Bovendien wordt de deurklink subtiel weggewerkt in het totaaldesign. Dit alles maakt de NextGen een strak pareltje om te zien. 

Unieke rustmodus display
Pelletkachels bedien je met een display. Maar dat display schijnt op. Dat fabriekslicht oogt ongezellig. Gelukkig is de nieuwe generatie pelletkachel, de NextGen 9, uitgerust met een rustmodus. Het display is instelbaar, zodat het licht van het display dooft na de ingestelde seconden. Geen last van dus! Enkel gezellig haardvuur.

Bekijk de pelletkachel nu alvast in je eigen kamer
BlueSolid biedt de mogelijkheid om thuis de pelletkachel te bekijken. Dan kan door middel van Augmented Reality (AR). Zo zet je de kachel virtueel alvast in je eigen kamer. Een gave eigenschap. Je ontdekt waar de kachel het beste staat. Nu nog even kijken hoe je uitkomt met de afvoer van de pelletkachel en het benodigde vermogen