Foto: vival_oven

kachel - VIVA L Oven van a t t i k a

Uniek, doordacht en ongelooflijk praktisch: dat is de nieuwe "VIVA L Oven" houtkachel van de Zwitserse fabrikant at t i ka .

27 September 2023

Een hoogwaardige houtkachel met een geïntegreerd bakcompartiment boven de verbrandingskamer. Knapperig brood of andere heerlijke gerechten bakken in uw eigen kachel op elk gewenst moment - dat is een genot!

De VIVA L Oven houtkachel is gemaakt van 5 mm dik staal en hoogwaardige materialen. De zeer energiezuinige verbrandingstechnologie zorgt voor een prachtig brandend vuur en een geweldige vuurervaring. Het bakcompartiment boven de haard past in het ontwerp van de kachel en vormt een harmonieus geheel. Met een totale hoogte van 130 cm is de VIVA L Oven kachel ideaal voor veel woonkamersituaties.


In het bakcompartiment boven de verbrandingskamer bevindt zich een bak van hoogwaardig roestvrij staal waarin een standaard bakplaat met een diameter van 30 cm kan worden geplaatst.
De roestvrijstalen bak heeft het voordeel dat deze in één eenvoudige stap volledig uit de bakruimte kan worden verwijderd voor een hygiënische reiniging. De scharnierende deur van het bakcompartiment kan gemakkelijk worden geopend en dankzij het kijkvenster kun je het voedsel altijd in de gaten houden.

Het Customized concept van at t i ka zorgt voor individualiteit. Uit een collectie van 6 verschillende lakkleuren, 7 edele deurgreepdesigns en andere opties kan de VIVA L Oven naar eigen wens worden samengesteld. De kachelserie VIVA Lis al jaren een bestseller in het at t i k a-assortiment. Dankzij de optie voor directe verbrandingsluchttoevoer is de VIVA L Oven ook geschikt voor Minergie en energiezuinige gebouwen.

Meer info :www.attika.ch

Meer van Attika
Reacties
Anderen bekeken ook