Profielfoto van Heatconnect
Heatconnect
Oude Udenseweg 35, 5405 PD Uden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 08:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Houtkachel DENVER

Vanuit alle hoeken zicht op het vuur? Dat kan met houtkachel Denver. Deze houtkachel heeft een grote ruit aan de voorzijde en ook aan beide zijkanten een ruit. Hierdoor heb je maximaal vuurzicht.

De moderne en strakke uitstraling van de Denver hoytkachel met zijn mooi vormgegeven zijruiten biedt u vanuit de gehele ruimte zicht op het vlammenspel. Met het vuur aangestoken wordt de kachel het sfeervolle warme middelpunt van de kamer. De "cold grip" handgreep past perfect bij de industriële uitstraling van de kachel. De kachel is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal en gegoten gietijzeren elemeneten en is daardoor een houtkachel van hoge kwaliteit. Dankzij de ruime verbrandingskamer passen er grotere houtstammen (33cm) in deze kachel. De externe luchttoevoer kan zowel aan de achterzijde als aan de onderzijde aangesloten worden. De rookgasafvoer past op een kleiner rookkanaal van Ø 150mm.

Voor meer informatie kijkt u op onze website www.heatconnect.nl of u mailt naar verkoop@heatconnect.nl.

Heeft u interesse in de Denver houtkachel dan kunt u een afspraak maken bij ons in de showroom of u bezoekt één van onze dealers.