Foto: VISIO_3-1_UNIQ_Hauptaufnahme_web

Haardcassette VISIO 3:1 UNIQ

Een ruimteverdeler met onbeperkt zicht op het vuur

14 September 2023

Voor het stookseizoen 2023 lanceert de Zwitserse fabrikant at t i ka een nieuwe inzethaard. Met zijn afmetingen is de driezijdige VISIO 3:1 UNIQ-haard ideaal als roomdivider. Royale kijkvensters en een gigantisch zicht op het vuur wijzen op een ander topkenmerk van de openhaardcassette: geen kader verbergt het prachtige beeld van de vlam, want dit is verborgen in de onderbouw. Het vuur wordt alleen van de woonruimte gescheiden door de glazen ruit. Dit creëert van alle kanten een gezellige sfeer. De smalle en diepe haard verbindt en scheidt kamers tegelijkertijd. Hij kan worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen en structuren en geeft de woonruimte een architectonische meerwaarde.

Zoals alle VISIO-openhaardcassettes van at tik a brandt de VISIO 3:1 UNIQ mooi en zuiver ondanks zijn grootte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige, met infrarood gecoate zichtpanelen die at tik a gebruikt voor haarden als onderdeel van ADVANCED GLASS CONCEPTS©. De glazen reflecteren een deel van de warmte terug in de haard in plaats van in de woonruimte. De resulterende hogere afbrandtemperatuur in de vuurkist leidt tot visueel unieke mooie en rustige vlammen zonder roetaanslag op de ruiten.

Vele andere speciale kenmerken onderscheiden de VISIO-openhaardcassettes en maken ze tot echte topproducten. De inbouw- en steunframes zijn gemaakt van 6 millimeter dik staal en zijn verkrijgbaar in zwart of roestvrij staal. De soepel lopende liftdeur kan geruisloos en gemakkelijk met de hand worden geopend en gesloten. Dit maakt het eenvoudig om hout toe te voegen. Naast de edele, donker gebeitste eiken deurkruk zijn de deurkrukvarianten roestvrij staal of staal zwart verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op de website van Attika.

 

Meer van Attika
Reacties