e-Slim Linear

Zoals de naam aangeeft, is de e-SliM Linear een zogenoemde ‘liggende’ haard, voor montage in muren en wanden waar een panoramisch vuurbeeld gewenst is.

Panoramisch haardendesign

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Dat is duurzaam, veilig en makkelijk te installeren. Het van oorsprong Nederlandse haardenmerk Faber brengt 100% elektrische sfeerhaarden op de markt waarbij echt driedimensionale vuurbeeld nog maar nauwelijks van echt vuur te onderscheiden is én veel inspirerende (inbouw-)voordelen heeft. Met dank aan wervelende koudwaterdamp en LED-licht – een unicum in de haardenwereld! Gloednieuw bij Faber is de e-SliM Linear serie, die dit bijzondere vuurbeeld combineert grote breedtes en een opvallend geringe inbouwdiepte.

Gemaakt voor verbluffend wanddesign

Zoals de naam aangeeft, is de e-SliM Linear een zogenoemde ‘liggende’ haard, voor montage in muren en wanden waar een panoramisch vuurbeeld gewenst is.

De e-SliM Linear is verwant aan Faber’s zeer succesvolle e-MatriX, maar heeft een inbouwdiepte die die met 45% werd teruggebracht tot slechts 30 centimeter. Dat maakt deze serie zeer geschikt als haard in een moderne cine wall opstelling, als onderdeel van compleet, functioneel meubeldesign of als compact in te bouwen oplossing voor in goed geïsoleerde woningen zonder gasaansluiting en/of rookgasafvoer. De e-SliM is bovendien leverbaar met een keuze uit drie breedtes, tot ruim 2 meter, waardoor er voor de meeste ontwerpen een passende afmeting voorhanden is.

Unieke waterdamptechnologie

Het vuurbeeld van de nieuwe e-SliM Linear heeft dezelfde oorsprong als dat van Faber’s e-MatriX haarden. Door de combinatie van opwervelende koudwaterdamp en speciale (LED-)verlichting ontstaan 100% veilige, fascinerende en volledig 3-dimensionale vlammen. Uniek en altijd anders! Verder beschikt de e-Slim Linear over een instelbaar multicolour vuurbeeld en bovenverlichting. Voor een uniek een persoonlijk beeld, passend bij elke sfeer of gelegenheid. Of voor een traditioneel vuurbeeld, dat menig liefhebber van een houthaard zal verrassen. Naast acht verlichtingsthema’s zijn de kleuren ook persoonlijk instelbaar. De levensechte houtdecoratie met handmatig afgewerkte keramische blokken werd speciaal voor de e-SliM Linear samengesteld.

Minimaal verbruik en onderhoud, maximaal gebruiksgemak 

Het stroomverbruik van het vuurbeeld is door de energiezuinige LED-verlichting nagenoeg nihil. Daarnaast verbruikt de e-SliM Linear maximaal enkele liters kraanwater per dag (bij continugebruik). Dat maakt deze haarden zeer energiezuinig en volledig uitstootvrij. Slechts een regulier stopcontact een (dunne) flexibele waterleiding of reservoir met pomp volstaan voor de aansluiting. Het onderhoud is bovendien minimaal.

Ingebouwde warmte

De e-SliM Linear geeft warmte met een druk op de knop en beschikt bovendien over een ingebouwde thermostaat. Daarnaast is de haard standaard uitgevoerd met de gepatenteerde ComfortSaver technologie, waarbij het toestel de ruimte zo energiezuinig op de gewenste temperatuur houdt. De warmte bereikt u via het glas van de haard, wat zorgt voor een aangename, indirecte gloed. Deze verwarming kan separaat worden bediend van het vuurbeeld, via het bedieningspaneel, de afstandsbediening of app. Voor extra behaaglijkheid direct rondom de haard, en als comfortabele bijverwarming tijdens extra koude dagen.

Toekomstbestendig

Dankzij deze unieke eigenschappen biedt de-SliM Linear een realistisch, dynamisch en 100% veilig vuurbeeld dat uitstootvrij en uiterst energiezuinig is, en waarvan de warmte naar wens te regelen is. En dat maakt deze haarden geschikt om elke dag van het jaar van te genieten, zónder de beperkingen en gebruikskosten van een traditionele gas- of houthaard. En een volwaardig alternatief in interieurs en gebieden waar fossiele haarden niet (langer) gewenst of toegestaan zijn.

Eigen stijl en sfeer met licht

Zowel de kleur van de ‘vlammen’ als van de bovenverlichting in de e-SliM Linear zijn in vele kleuren instelbaar, passend bij de gewenste stijl of sfeer. Maak een keuze uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema’s of stel je eigen favoriet samen. Wat je keus ook is, dankzij de LED-verlichting is het energieverbruik minimaal. De e-SliM Linear kan zowel aan de haard, met de meegeleverde afstandsbediening of de speciaal ontwikkelde Flame Connect App bediend worden.

Waarom kiezen voor de Faber e-SliM Linear?

  • Uniek, echt driedimensionaal vuurbeeld
  • Instelbare multicolour bovenverlichting en vlamkleur
  • Energiezuinig, 0% uitstoot, 100% vuurbeeld
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Geringe inbouwdiepte van 30 centimeter
  • Gepatenteerd ComfortSaver verwarmingssysteem (max. 2 kW)
  • Leverbaar in 3 breedtes, tot ruim 2 meter vuurbeeld
  • Ultiem gebruiksgemak; manueel, met afstandsbediening of app

Kortom: 100% veilige, fascinerende en volledig 3-dimensionale vlammen. Uniek en altijd anders!

Kijk voor een verkooppunt