De Hase Luno houtkachel

Ideaal uitzicht op de vlammen

De Hase Luno is een zéér populaire kachel van de bekende Duitse kachelbouwer HASE. Dit komt omdat deze houtkachel in veel varianten leverbaar is: als staalkachel in vier verschillende metaalkleuren, naar keuze met bedekking van keramiek of speksteen of volledig van speksteen of keramiek in vele kleuren.

Misschien komt de populariteit ook omdat de grote, halfronde ruit van de verbrandingsruimte de blik naar het mooiste leidt: het vuur zelf. De brede, halfronde glaspartij van de verbrandingsruimte biedt een ideaal uitzicht op de vlammen. Wie wil dit nou niet?  

Geavanceerde verbrandingstechniek
Het zijn niet alleen de elegante vormen, maar ook de talrijke slimme bedienings- en technische details die de Luno echt de moeite waard maken. Om de kacheldeur met het mooi gevormde handvat in roestvrij staal te openen, hoef je niet eens voorover te buigen. En wanneer de kachel brandt, blijft het handvat altijd lekker koel. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechniek kan je heerlijk genieten van de vlammen, die je met een luchtinlaatklep eenvoudig onder controle kunt houden. De Luno werkt uiterst efficiënt en verbruikt weinig brandhout, zodat er maar een klein beetje as overblijft. Met het draaibare kachelrooster en een comfortabele aslade met deksel kan je deze gemakkelijk verwijderen.

Voor elk interieur wat wils
De Luno bestaat in vele varianten – zo matcht hij altijd perfect bij elk interieur. Als stalen kachel is hij in vier verschillende metaalkleuren en wanneer gewenst met een bedekking in keramiek of speksteen verkrijgbaar. Daarnaast kan je hem ook volledig in speksteen of keramiek laten uitrusten. De Luno is 115,5 cm hoog, 54,5 cm diep en 44,5 cm breed. Zijn warmtevermogen ligt tussen 3 en 7 kW.

Meer informatie
Voor meer informatie van deze kachel bezoek onze website en/of volg ons op Pinterest. Uiteraard kunt u ook één van onze verkooppunten bezoeken.