Vica Sani warmtepompboiler tot 650 euro subsidiabel

De Vica Sani 300 A I warmtepompboiler voor de productie van warm water voor sanitair gebruik laat zich snel en eenvoudig monteren.

19 Juli 2021

De warmtepompboiler in energieklasse A+ is voorzien van een omkasting met hoogwaardige isolatie. Met een buffervat van 258 liter garandeert de boiler een permanente bevoorrading van sanitair warm water voor koken, handenwassen, schoonmaken, douchen en baden. De boiler, voorzien van een legionellabestrijdingsfunctie, komt nu in aanmerking voor een subsidiebedrag van € 650.

Vica 8 AW E warmtepomp stilste op de markt

Ander nieuws van Vasco betreft de lucht/water-warmtepomp Vica 8 AW E die de stilste warmtepomp op de markt is. Dat blijkt uit de Rekentool Geluid van buiten opgestelde installaties voor warmte- en koude opwekking. Dit handige middel voor adviseurs en installateurs is te downloaden van de site van de Rijksoverheid.

De zeer efficiënte en geluidsarme werking van de warmtepomp is onder meer te danken aan de grote verdamper en modulerende compressor, ventilator en laadpomp. Met de warmtepomp biedt Vasco de mogelijkheid tot warmteafgifte, ventilatie, warmteopwekking én koeling. Dus ook ideaal voor de hete zomermaanden.

Meer van VASCO
Reacties