Duurzaam & gasloos met Ferroli warmtepomp en warmtepomp boiler

Ferroli RVL-I Plus warmtepomp en AQUA-1 Plus warmtepomp boiler

15 November 2018

Ferroli is de eerste totaalleverancier van klimaattechnologie in Nederland klaar voor de toekomst met een compleet en duurzaam programma. Met de Ferroli state-of-the-art warmtepomp en warmtepomp boiler haalt u een bijzonder duurzaam duo in huis voor een zeer interessante prijs. Een perfecte oplossing voor gasloos.

De Ferroli RVL-I Plus warmtepomp

Het afgelopen jaar is de RVL-I Plus warmtepomp uitvoerig getest in het veld en de testen bewijzen dat het een ijzersterke en vooral super-efficiënte warmtepomp is. De RVL-I Plus warmtepomp heeft:

  • Het hoogst verkrijgbare energy label, de RVL-I Plus van 7 kW heeft energielabel A+++, vergelijkbare pompen met dit type hebben A++;
  • ZUBADAN inverter techniek, 100% verwarmingscapaciteit tot -15oC, kan dus perfect als hoofdverwarming en is uiteraard geschikt voor koeling
  • Modulerend op de compressor en de ventilator!! De warmtepomp is bovendien erg stil door de speciale ventilator techniek;
  • Bij weersomstandigheden van -10oC nog steeds 60oC temperatuur afgifte zonder elektrische bijverwarming;
  • Een zeer mooie SCOP waarde;
  • Een waterzijdige aansluiting (geen STEK nodig) op elk afgifte systeem;
  • Standaard een hybride protocol en toepasbaar met elk type ketel.
  • Zeer stil door speciale aandacht voor geluidsproductie. Daarnaast heeft Ferroli een nachtmodus ontwikkeld om het geluidsniveau indien noodzakelijk verder terug te dringen.

De Ferroli AQUA-1 Plus warmtepomp boiler

De combinatie RVL-I Plus warmtepomp met de Ferroli AQUA-1 Plus warmtepomp boiler is de meest duurzame manier om los te gaan van aardgas. Door de combinatie hoeven we de RVL-I warmtepomp niet in te zetten om sanitair water op te warmen. Concreet betekent dit dat de RVL-I Plus warmtepomp tussen april en oktober in 98% van de tijd NIET in bedrijf komt. Een behoorlijke besparing op de energierekening!

Deze spaarzame warmtepompboiler heeft slechts een paar honderd Watt nodig voor het opwarmen van sanitair water! Ook verbruikt de AQUA-1 PLUS warmtepomp boiler uitzonderlijk weinig energie om de 260 liter water op 55oC te houden. Eenmaal op temperatuur staat de warmtepomp stand-by en verbruikt dan geen of nauwelijks energie. Deze warmtepompboiler is compleet voorbereid op werking met zonnecollectoren en ook de communicatie met PV panelen is in de meeste gevallen standaard.

Voor meer info: www.ferroli.nl 

Reacties