De compacte ATAG Energion Warmtecombi warmtepomp

Je huis duurzamer verwarmen en klaar zijn voor de toekomst? Maak dan kennis met de ATAG Energion Warmtecombi.

ATAG Energion Warmtecombi

De kleinste en meest compacte hybride warmtepomp van Nederland. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De warmtepomp, die geïntegreerd wordt met een ATAG CV-ketel en zo één systeem wordt en een losse warmtepomp, die samenwerkt met alle merken CV-ketels.

ATAG Energion Hybrid: De meest compacte alles-in-1 hybride warmtepomp

De ATAG Energion Warmtecombi is een alleskunner op het gebied van verwarmen en koelen. Van dit model zijn twee verschillende varianten beschikbaar: de HybridZone en de HybridAll.

ATAG Energion HybridZone

De ATAG Energion HybridZone is de meest compacte hybride warmtepomp van slechts 33 centimeter hoog en 30 centimeter breed, die uitstekend samenwerkt met de ATAG i-Serie CV-ketel. Deze combinatie is een nauwkeurig op elkaar afgestemd verwarmingssysteem waar je nog jaren plezier van zult hebben.

• Alles in 1 toestel: Warmtepomp en CV-ketel samengevoegd
• Zeer compacte binnenunit van 33x30 cm (hxb)
• Gemakkelijk en snel geïnstalleerd
• Koeltechnische handelingen niet nodig
• Direct aan te sluiten op de CV-ketel
• Woningaanpassingen zijn niet nodig

ATAG Energion HybridAll

Het enige verschil met de HybridZone is het feit dat de ATAG Energion HybridAll samen werkt met alle merken CV-ketels. Heb je nog een CV-ketel, die nog niet vervangen hoeft te worden en kan deze samenwerken met een warmtepomp? Dan is de Energion HybridAll een toestel, waarmee je bespaart op aardgas en een bijdrage levert aan een groenere wereld. Voor nu en later.

De slimme mogelijkheden van de ATAG Energion Hybrid warmtepomp

De Energion Hybrid maakt gebruik van de slimme ATAG Zone functionaliteit; het digitale platform dat toegang biedt tot de wereld van domotica. In combinatie met de ATAG OneZone thermostaat is het mogelijk om per individuele ruimte de temperatuur van verwarming, warm water en koeling te regelen via één app op uw smartphone of tablet.

Wil je meer weten over beide toestellen of direct vrijblijvend een offerte ontvangen? Ga dan naar de website van ATAG Verwarming.