string(1) "p"

Therminon Composiet LTV

Warmteservice, met meer dan 50 vestigingen in Nederland, heeft naar aanleiding van de nieuwe Europese regelgeving geldig vanaf januari 2013 zijn gamma uitgebreid met een Therminon composiet LTV (lage temperatuur verwarming) vloerverwarmingsverdeler, optioneel gecombineerd met een energiezuinige Wilo pomp.

Therminon Composiet LTV

Meer comfort met minder energie! LTV Vloerverwarmingsverdeler optioneel gecombineerd met energiezuinige Wilo pomp.Deze Wilo pomp vindt automatisch het beste werkpunt voor een maximaal comfort bij een minimum aan energieverbruik. De composiet vloerverwarmingsverdeler is standaard voorzien van instelbare en afleesbare debietmeters zodat iedere ruimte afzonderlijk op het juiste vermogen kan worden ingeregeld. Deze verdeler kan zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden en verdient zich door de energiebesparing op korte termijn terug. Door zijn speciale constructie is de verdeler ook uitermate geschikt voor vloerkoeling zonder condensvorming.

 

Specificaties

Door middel van een speciaal inregelventiel is het bij de Therminon Composiet LTV verdeler mogelijk de hoeveelheid bijgemengd retourwater in te regelen. Door de luchtkamers aan de buitenzijde van de verdelers verkrijgt men een extra isolerende werking die onnodige warmteafgite van de verdeler aan de ruimte waarin hij is geplaatst vermijdt. Tevens zorgt deze constructie ervoor dat de verdeler uitermate geschikt is voor toepassing met vloerkoeling.

De pompgroep met vaste watertemperatuurinstelling is voorzien van een energiezuinige Wilo circulatiepomp die er in alle omstandigheden voor zorgt dat de vloerverwarming voorzien is van de juiste hoeveelheid water. Dit komt het comfort en zeker het energieverbruik ten goede.