Speedheat infrarood vloerverwarming  past onder elk vloertype

Elektrische vloerverwarming is ideaal voor renovatie, omdat het in tegenstelling tot watervloerverwarming, op bijna elke ondervloer kan worden aangebracht.

Speedheat onder tegelvloer

Tegels op vloerverwarming is een bekende combinatie. Bij Speedheat hebben we een speciale werkwijze en elektrische vloerverwarming voor harde vloeren als tegels, natuursteen en gietvloeren. Deze verwarming zorgt voor een optimale warmteoverdracht en zorgt ervoor dat uw gehele tegelvloer comfortabel warm is. Juist bij tegels is dat belangrijk omdat het materiaal van zichzelf koud aanvoelt. Veel mensen kiezen vanzelfsprekend voor vloerverwarming onder hun tegels, omdat (begrijpelijk!) niemand koude voeten wil – ook niet in een verder warme kamer.

In tegenstelling tot veel dieper liggende watervloerverwarming (met buizen in de vloer), wordt het 1 mm dunne Speedheat systeem bovenop de ondervloer aangebracht. Daardoor zorgt het voor een veel snellere en gelijkmatige opwarming van de vloer en/of ruimte. Hierdoor is er eigenlijk geen beperking voor het type afwerkvloer dat erop wordt aangebracht. Tegels hebben wel andere eigenschappen dan andere typen vloeren. Speedheat heeft daarom een speciale elektrische vloerverwarming voor onder tegels. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden van tegels op vloerverwarming!