Foto: Speedheat Rugbuddy

RugBuddy infrarood vloerkleedverwarming vernieuwd

Duurzaam verwarmen en direct warmtecomfort gaan niet altijd hand in hand, zeker niet in oudere huizen of huizen met een warmtepomp.

De oplossing? De RugBuddy van Speedheat is een 1 mm dunne elektrische verwarmingsmat die onder uw vloerkleed, tapijt of karpet ligt en zeer snel de meest comfortabele vorm van warmte afgeeft: infrarood straling. De RugBuddy is nu vernieuwd: onder meer is de positie van het aansluitsnoer verplaatst waardoor het makkelijker is aan te sluiten.
Duurzaam verwarmen begint met de vraag hoe je warmteverspilling kunt voorkomen. Het meest duurzame systeem in dit opzicht is infraroodverwarming die elektriciteit 100% omzet in (veilige) straling. In tegenstelling tot radiatoren wordt niet de lucht verwarmd maar worden alle objecten verwarmd die zich in de ruimte bevinden! “U heeft het zelf lekker warm, en ten opzichte van watervloerverwarming is de opwarmtijd fors korter met veel minder warmteverlies”, geeft Jeaine
Prang aan, directeur van Speedheat Nederland B.V..

RugBuddy: infraroodwarmte waar je zit

In oudere huizen krijgt men het vaak niet overal even warm (door bijv. tocht). In moderne huizen is vaak behoefte aan bijverwarming. In beide gevallen biedt de Rugbuddy de oplossing: een plug and play systeem, in verschillende afmetingen verkrijgbaar, dat in 30 minuten op temperatuur is. “U legt de mat eenvoudig onder het kleed en steekt de stekker in een stopcontact.” Naast de RugBuddy zijn ook een voetenwarmer en wandverwarmer (infraroodpaneel) verkrijgbaar. Alle voldoen aan de internationale veiligheidseisen.

RugBuddy is vernieuwd: nu nog flexibeler!

“Met de RugBuddy, die een ongekend laag vermogen heeft (vanaf 120 Watt), heeft u zelf in de hand of u thuis minder energie verbruikt: u verwarmt alleen nog waar en wanneer u warmte wilt. Door de laatste verbeteringen aan het product heeft u nog meer gebruikersgemak: niet alleen zijn beide zijden als bovenkant te gebruiken, maar ook is het aansluitsnoer verplaatst naar de hoek. Zo bereikt u nog beter de stekkerdozen in de hoeken van de woon-, studeer- of kinderkamer.” Aldus mevrouw Prang.


De vernieuwde RugBuddy is te bestellen via de webshop van Quickheat (onderdeel van Speedheat). Quickheat-floor

Meer van Speedheat
Reacties