array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(20) "www.magnumheating.nl" ["path"]=> string(63) "/producten/58-1-elektrische+systemen/p-305-magnum+heatboard+(e)" }
Partner

MAGNUM

MAGNUM Heating biedt verwarmingsoplossingen voor comfort en safety, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren.

Bedrijfsoverzicht MAGNUM

Ideale vloerverwarming voor houten vloer

Revolutionair droogbouwsysteem voor elektrische vloerverwarming.

Met een opbouwhoogte van slechts 12 mm en 31 mm is MAGNUM Heatboard het dunste droogbouw systeem in zijn soort. Via een nieuw gepatenteerd productieprocedé worden voorgevormde aluminium platen verlijmd met High-Density EPS platen. Hierdoor verkrijgt het MAGNUM Heatboard systeem een contact over de gehele vloer en biedt het, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, zelfs in de bochten een maximale warmteoverdracht.

De HeatBoard systeemplaten hebben een afmeting van 788 x 594 mm (Effectief: 775 x 580 mm) en worden geleverd in een set van 11 platen (5 m2). Installatie is zeer eenvoudig: Door de slimme vorm haken de systeemplaten stevig in elkaar waarmee de gehele vloer zonder kieren en gaten kan worden afgedekt. De nieuwe MAGNUM Heatboard Cable van 7mm past precies in de voorgevormde kabelgoten en is verkrijgbaar in 2 vermogens: 6 en 10 Watt per meterlengte. Deze kabel geeft bij installatie op de HeatBoard systeemplaten een warmteafgifte van respectievelijk 60 en 100 Watt per m2 en zijn in diverse lengtes leverbaar van 180 t/m 1900 Watt.

MAGNUM Heatboard is alleen toe te passen bij harde droge vloersystemen (Laminaat, hout en parket).

Meer lezen over
'Ideale vloerverwarming voor houten vloer'?

meer van deze professional

MAGNUM Cable

De MAGNUM Cable vloerverwarming is speciaal ontwikkeld ...

Vloer- & wandverwarming in één

Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming en een ...

Verwarming voor elke situatie

MAGNUM Heating produceert en levert vloerverwarmingssys...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.