Unifloor Underlay Systems BV

Partner

Heat Blok isolatievloer

Heat Blok gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rendement van uw vloerverwarming. Conventionele en stralingswarmte worden optimaal naar boven weerkaatst.

Heat Blok

Heat-Blok®,voor een hoog rendement


Heat-Blok® gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rendement van uw vloerverwarming. Heat-Blok® is de stabiele barriere tussen de koude ondergrond en het verwarmingssysteem. Niet alleen conventionele, maar ook stralingswarmte wordt optimaal naar boven weerkaatst. Door de uitgekiende structuur en opbouw van Heat-Blok®, wordt een warmteweerstand van maar liefst 0,19! (Rm-waarde) behaald. Deze isolatiewaarde is ruim voldoende in situaties waar vloerverwarming als bijverwarming of als hoofdverwarming wordt gebruikt.

 

Heat-Blok® is speciaal ontwikkeld voor plaatsing onder het Heat-Pak® systeem. Het ideale duo voor plaatsing van zachte en elastische vloerbedekkingen als, vinyl, kurk en linoleum in combinatie met een vloerverwarmingsysteem! Of het nu gaat om hoofdverwarming of bijverwarming. Daarnaast is Heat-Blok® een stabiele basis voor installatie van parket- en laminaatvloeren die zwevend gelegd worden.

 

Ook waar contactgeluidreductie gewenst is, kan Heat Blok® perfect worden toegepast. In combinatie met Heat-Pak®, wordt een reductie behaald van maar liefst 12dB ”Llin!* en voldoet daarmee ruimschoots aan de meest recente normen.

MEER VAN DIT BEDRIJF

REDU-PANEL

REDU-PANEL® is een egaliserend en contactgeluid reducerend vloerpanee...

Heat-Pak

Heat-Pak® is een zwevend ondervloersysteem dat speciaal is ontw...

Jumpax®

Jumpax® is een ondervloersysteem. De onder- en bovenplaat worden d.m....