10 redenen om te kiezen voor Speedheat

Elektrische vloerverwarming van Speedheat is toe te passen in elke situatie en onder elk type vloer en zorgt ervoor dat uw huis duurzaam wordt verwarmd.

De voordelen van elektrische vloerverwarming van Speedheat

De elektrische vloerverwarming van Speedheat is toe te passen in iedere ruimte en onder elk type vloer. Het unieke verwarmingselement van Speedheat is slechts 1 millimeter dun, door net onder het vloeroppervlak te installere nis de vloerverwarming 100% warmte-effectiëf.

De voordelen van de elektrische vloerverwarming van Speedheat zijn

  1. Een korte opwarmtijd met hoog rendement
  2. Comfortabele warmte
  3. Gezonder leefklimaat door minder stofcirculatie
  4. Te gebruiken zowel als hoofd- als bijverwarming
  5. Energiebesparend
  6. Minieme opbouwhoogte
  7. Vakkundige installatie door een Speedheat specialist
  8. Onderhoudsvrij
  9. Milieuvriendelijk 
  10. Klaar voor een all-electric toekomst

Wilt u uw huis volledig elektrisch, een zogenaamde all-electric woning? De elektrische vloerverwarming van Speedheat zorgt ervoor dat uw huis eenvoudig zonder gasaansluiting op een duurzame manier wordt verwarmd. Helemaal in combinatie met groene energie.

Door het plaatsen van zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt en het plaatsen van een zonneboiler waarmee u uzelf kunt voorzien van warm water is de gasaansluiting overbodig. Zeker met de toenemende berichten rondom het dichtdraaien van de gaskraan neemt de behoefte om huizen anders te verwarmen toe. De elektrische vloerverwarming van Speedheat biedt hierin één van de betere en duurzamere oplossingen.

Meer van Speedheat Bekijk alle