string(1) "p"

De Hybride Inventum Spaarpomp

De Spaarpomp is een hybride warmtepomp en hergebruikt de warme lucht die anders door het ventilatiesysteem naar buiten wordt geblazen.

Woningcorporaties en particulieren stappen steeds vaker over naar de Inventum Spaarpomp. Omdat deze hybride warmtepomp bijzonder compact, eenvoudig te installeren en geluidsarm is (geen buitenunit). De nu geldende subsidieregelingen maakt hem bovendien financieel zeer aantrekkelijk. Direct op gas besparen (25% – 50%) betekent een kortere terugverdientijd zonder dat dit ten koste gaat aan het wooncomfort.

Installateurs
Het succes van de Inventum Spaarpomp wordt mede geleverd door gekwalificeerde installateurs die intensief worden getraind en begeleid om klanten en geïnteresseerden optimaal te adviseren. Uiteraard dragen zij ook zorg door vakkundige installatie en onderhoud van de Spaarpomp, waarmee de kwaliteit en het zorgeloos gebruik geborgd wordt.

Over de Inventum Spaarpomp
De Spaarpomp is een hybride warmtepomp en hergebruikt de warme lucht die anders door het ventilatiesysteem naar buiten wordt geblazen. Zo draagt de spaarpomp niet alleen bij aan het verminderen van het gasverbruik, maar ook aan een gezond woonklimaat in een goed geventileerde woning. In combinatie met de cv-ketel voorziet de Spaarpomp in het verwarmen van de woning en warm water. De Spaarpomp is compact en zo doordacht dat installatie geen grootschalige ingrepen vraagt. Zo zijn er geen grote apparaten in de tuin of op het dak nodig die ook nog eens voor geluidsoverlast zorgen. Minimaal gedoe en zo goed als geen rommel op zolder of waar de Spaarpomp wordt geïnstalleerd. Afhankelijk van de configuratie en gebruik levert de Spaarpomp een besparing op het gasverbruik tussen 25% – 50%. De Spaarpomp is vooral geschikt voor alle woningen gebouwd na 1981 die redelijk tot goed geïsoleerd zijn, en beschikken over een mechanisch ventilatiesysteem.

Bekijk de Spaarpomp hier!