Foto: 2017-11/Nest koper.gif

Energie besparen blijft altijd mooi.

Als iets aan je muur hangt, moet je daar trots op kunnen zijn.

Het is tenslotte jouw huis en jouw stijl. Het zegt veel over wie je bent.

Dit geldt dus ook voor je thermostaat. We willen graag dat je indruk maakt met wat je aan de muur hebt hangen. Voor je het weet is je Nest dan onderwerp van gesprek.

En je gasten weten dat jij met een Nest Learning Thermostat aan je muur niet alleen een prachtig ontwerp belangrijk vindt. Hij moet ook functioneel zijn. Ook vind je het belangrijk om zuinig met energie om te gaan. De Nest Thermostat heeft naar schatting wereldwijd al ongeveer 14 miljard kilowattuur bespaard.* Stel je voor hoeveel energie we kunnen helpen besparen als elk huis is uitgerust met een Nest Thermostat.

Daarom willen we dat Nest in ieder huis past.

Omdat ieder huis een unieke stijl heeft, is de Nest Thermostat gemaakt van modern, verfijnd roestvrij staal dat past bij elke kamer. Je kunt kiezen uit drie kleuren die elk interieur verrijken.

Dit is de Nest Thermostat in wit, zwart en koper.

De witte Nest Thermostat past eigenlijk overal. Met zijn opvallend eenvoudige, natuurlijke en gestroomlijnde ontwerp is hij perfect voor lichte en luchtige ruimtes. Bovendien vult hij de andere Nest-producten aan.

Energie besparen is het nieuwe zwart. En hij is niet zomaar zwart. De keiharde koolzwarte coating van deze Nest Thermostat bevat pure siliconen, koolstof en titanium deeltjes. Omdat hij bijna half zo hard is als een diamant, is hij krasbestendig en duurzaam. En dankzij een oliebestendige laag veeg je vingerafdrukken er in een handomdraai af.

Wie zegt dat thermostaten saai zijn? Het koper van deze gedurfde thermostaat is aangevuld met staal, zodat hij jarenlang door iedereen kan worden gebruikt. Hij valt overal op: in moderne, industriële en traditionele interieurs.

Nieuwe kleuren. Nieuwe materialen. Dezelfde verbazingwekkende functies. Het is haast niet meer voor te stellen dat thermostaten vroeger lelijk, niet-gebruiksvriendelijk en ongeliefd waren.

Bestel nu de nieuwe Nest Thermostats bij onze winkelpartner Cool Blue of in de online Nest Store.

Reacties