Slimme pedaalemmerzak houdt je huis lekker fris

De nieuwe pedaalemmerzakken Actif Fresh van Swirl® houden je prullenbak lekker fris.

17 Januari 2021

Dat is te danken aan de lichte citrusgeur die de zakken verspreiden. Daarnaast neutraliseren de pedaalemmerzakken onaangename luchtjes dankzij een stof die onwelriekende geuren absorbeert.

De beproefde, geurabsorberende stof wordt tijdens de productie in de zakken gesproeid en heeft een moleculestructuur die onderscheid maakt tussen onaangename en aangename geurtjes. Deze natuurlijke stof is biologisch afbreekbaar.

Stevige pedaalemmerzakken

Swirl Actif Fresh pedaalemmerzakken zijn ideaal voor keuken, bijkeuken, badkamer en kantoor. Ze zijn gemaakt van 80% gerecycled plastic waarvan minstens de helft afkomstig uit post-consumer plastic afval. Dankzij de scheurvaste, drielaagse folie en de verstevigde bodem lekt de zak niet. De zakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 20 en 35 L.

Gekozen Product van het Jaar 2021

Swirl® Actif Fresh is door de Nederlandse consument verkozen tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie Huishoudelijke Zakken & Folie. Via onafhankelijk onderzoek (Nielsen) onder een panel van 10.000 consumenten en tests bij 120 gezinnen thuis, is het product beoordeeld op 4 criteria (aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en tevredenheid). Op basis van deze criteria is het product verkozen tot winnaar.

Informatie

Swirl® Actif Fresh is verkrijgbaar in de supermarkt. Ga naar www.swirl.nl voor meer informatie. Adviesprijs 20 L, 12 stuks € 2,12 en 30 L, 9 stuks € 2,12.

Reacties