Isolatie met schelpen

Ideaal: isolatie met schelpen. Door het gebruik van schelpen maakt u in één klap uw kruipruimte droger, warmer en dus beter isolerend!

Schelpen: Productinformatie

Last van vocht in uw kruipruimte en een koude vloer? Een ideale en ook nog eens duurzame oplossing hiervoor is het aanbrengen van schelpen. Schelpen hebben een isolerende werking, doordat de onderste laag vocht condenseert, terwijl de toplaag isoleert. Met het aanbrengen van schelpen wordt uw kruipruimte droger en warmer. Voor het beste resultaat raden wij aan om uw schelpen minimaal 25cm dik te leggen, ideaal is een laag van 40cm.

Voordelen van een drogere en warmere kruipruimte:

  • Energiebesparing (minder kou vanaf de vloer)
  • Gezondere, drogere lucht binnen
  • Minder schimmelvorming (en ander vochtliefhebbend ongedierte) en minder huisstofmijt 

Schelpen zijn een milieuvriendelijke en duurzame oplossing!

De schelpen verliezen hun werking niet en kunnen dus jaren mee. Daarnaast is het uiteraard een natuurlijk materiaal, wat dichtbij huis gewonnen wordt. Schelpen worden gewonnen uit de Noordzee (niet meer dan er natuurlijk vrijkomt) en daarna gewassen en gespoeld. 

 

Bestel uw schelpen voordelig zelf bij Grind-split.nl. Door uw schelpen online te bestellen kunt u veel geld besparen! U kunt uw schelpen voordelig in een Bigbag bestellen. Voor grote hoeveelheden komen we het nog voordeliger losgestort bij u leveren. Ga naar onze website voor meer informatie:

>> Schelpen gewassen